Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (28)
Пошуковий запит: (<.>U=Л944$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.
ДС84331
Бреславец, Татьяна Витальевна.
Технология структурированных аналогов филе рыбного и кулинарной продукции на их основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславец Татьяна Витальевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 362 л. - Библиогр.: л. 204-224

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС92703
Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. - арк. 139-164

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС102194
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 325 арк. - арк. 172-188

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА290251
Іванніков, Павло Васильович.
Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Іванніков Павло Васильович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА350639
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА344621
Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА330295
Бреславець, Тетяна Віталіївна.
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславець Тетяна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА622673
Строкова, Людмила Васильевна.
Пищевое использование дальневосточных ластоногих [Текст] / Л. В. Строкова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 99 с.: табл. - Библиогр.: с.93-98. - ISBN 5-93362-051-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дальневосточная гос. академия экономики и управления

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ4396
ДСТУ 5097:2008

Продукція із сурімі імітована. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА384684
Дончевська, Раїса Степанівна.
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Дончевська Раїса Степанівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС127654
Дончевська, Раїса Степанівна.
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Дончевська Раїса Степанівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 264 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 240-264.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА396077
Козлова, Світлана Леонідівна.
Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Козлова Світлана Леонідівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2012. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА783492

Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : монографія / [Гринченко Н. Г. та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ : Малахін О. О., 2013. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 151-169. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-290-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна; Товма, Лідія Федорівна; Янчева, Марина Олександрівна; Горальчук, А. Б.; Неклеса, О. П.; Пивоваров, Є. П.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА410024
Панікарова, Богдана Олександрівна.
Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновмісної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Панікарова Богдана Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА412262
Маєвська, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Маєвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА435660
Менчинська, Аліна Анатоліївна.
Удосконалення технології рибних паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Менчинська Аліна Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС145223
Панікарова, Богдана Олександрівна.
Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновмісної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Панікарова Богдана Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 246 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 146-165.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС152075
Козлова, Світлана Леонідівна.
Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Козлова Світлана Леонідівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2012. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 144-167.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського