Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л941.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС69435 Пронин, Игорь Алексеевич. Разработка процессов длительного хранения и удаления чешуи с тушек прудовой рыбы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронин Игорь Алексеевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 194 л.: рис. - Библиогр.: л. 134-145Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА313162 Пронін, Ігор Олексійович. Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронін Ігор Олексійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА407902 Іванюта, Анастасія Олександрівна. Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Іванюта Анастасія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА412262 Маєвська, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Маєвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА839876 Наукові основи технології комплексної переробки риби внутрішніх водоймів України [Текст] : монографія / Н. М. Слободянюк [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2019. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-974-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Слободянюк, Н. М.; Голембовська, Н. В.; Іванюта, А. О.; Веретинська, І. А.; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|