Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (45)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Сидоренко О.В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15. — К., 2009. — 37 с. — укp.

Рубрики:
2.

Добробабіна Л.Б. Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. — О., 2008. — 36 с. — укp.
3.

Горшунов М.С. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 17 с. — укp.

Рубрики:
4.

Новікова Т.М. Розробка технології консервів з піленгаса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2006. — 17 с. — укp.
5.

Романенко О.В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2007. — 23 с. — укp.

Рубрики:
6.

Кушніренко Н.М. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 17 с.: рис. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського