Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ9552
ДСТУ 8053:2015

Консерви "Кабачки по-українськи". Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ9506
ДСТУ 8079:2015

Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ9527
ДСТУ 8090:2015

Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ8957
ДСТУ 7991:2015

Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ7979
ДСТУ 7614:2014

Консерви. Асорті овочеве. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ8510
ДСТУ 7547:2014

Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ8586
ДСТУ 7989:2015

Огірки консервовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА410804
Кузнецова, Катерина Дмитрівна.
Розробка технології хлорофілвмісних консервованих продуктів з листових овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Кузнецова Катерина Дмитрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА410729
Костецька, Катерина Василівна.
Хіміко-технологічна оцінка сировини при зберіганні та виготовленні овочевих консервів [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Костецька Катерина Василівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2014. - 20, [1] с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський національний університет садівництва

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА399710
Баля, Лілія Вікторівна.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Баля Лілія Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС141908
Баля, Лілія Вікторівна.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Баля Лілія Вікторівна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2013. - 215 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 189-215.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ5761
ДСТУ 7164:2010

Кукурудза цукрова консервована. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ5760
ДСТУ 7165:2010

Горошок зелений консервований. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III. 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА374126
Рейад Шамхі Алі
Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рейад Шамхі Алі ; Одес. нац. акад. харч. технол. - О., 2010. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС121477
Рейад Шамхи Али
Усовершенствование технологии производства консервированного зеленого горошка [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рейад Шахми Али ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 137 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 101-116.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ4554
ДСТУ 6085:2009

Консерви [Текст] ; Перець солодкий маринований. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1884-91 ; чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ4529
ДСТУ 6074:2009

Консерви [Текст] ; Квасоля консервована. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 15979-70 ; чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС145261
Саламатина, Светлана Егоровна.
Разработка технологии хранения овощей в растворах хлоридов при производстве маринадов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Саламатина Светлана Егоровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2009. - 200 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 126-146.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ4108
ДСТУ 4925:2008

Консерви [Текст] ; Ротунда закарпатська. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА364579
Саламатіна, Світлана Єгорівна.
Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Саламатіна Світлана Єгорівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського