Пошуковий запит: (<.>U=Л961.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СТ9552 ДСТУ 8053:2015 Консерви "Кабачки по-українськи". Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ9506 ДСТУ 8079:2015 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ9527 ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ8957 ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ7979 ДСТУ 7614:2014 Консерви. Асорті овочеве. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ8510 ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ8586 ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА410804 Кузнецова, Катерина Дмитрівна. Розробка технології хлорофілвмісних консервованих продуктів з листових овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Кузнецова Катерина Дмитрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА410729 Костецька, Катерина Василівна. Хіміко-технологічна оцінка сировини при зберіганні та виготовленні овочевих консервів [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Костецька Катерина Василівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2014. - 20, [1] с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Уманський національний університет садівництва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА399710 Баля, Лілія Вікторівна. Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Баля Лілія Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС141908 Баля, Лілія Вікторівна. Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Баля Лілія Вікторівна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2013. - 215 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 189-215.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ5761 ДСТУ 7164:2010 Кукурудза цукрова консервована. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ5760 ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III. 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА374126 Рейад Шамхі Алі Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рейад Шамхі Алі ; Одес. нац. акад. харч. технол. - О., 2010. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС121477 Рейад Шамхи Али Усовершенствование технологии производства консервированного зеленого горошка [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рейад Шахми Али ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 137 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 101-116.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ4554 ДСТУ 6085:2009 Консерви [Текст] ; Перець солодкий маринований. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1884-91 ; чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ4529 ДСТУ 6074:2009 Консерви [Текст] ; Квасоля консервована. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 15979-70 ; чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС145261 Саламатина, Светлана Егоровна. Разработка технологии хранения овощей в растворах хлоридов при производстве маринадов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Саламатина Светлана Егоровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2009. - 200 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 126-146.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ4108 ДСТУ 4925:2008 Консерви [Текст] ; Ротунда закарпатська. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА364579 Саламатіна, Світлана Єгорівна. Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Саламатіна Світлана Єгорівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |