![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС87767 Головко, Ольга Миколаївна. Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Головко Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 191 арк. - арк. 100-110Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА402887 Матенчук, Людмила Юріївна. Якість овочево-фруктових соків і пюре залежно від умов отримання та зберігання сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Матенчук Людмила Юріївна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА335153 Головко, Ольга Миколаївна. Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Головко Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|