Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л964 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | FAO/45(2)/Vol. 9A Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916. Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 2. | СО25308 Пресерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів: ГОСТ 3945-78, ГОСТ 7453-86, ГОСТ 9862-90, ГОСТ 10979-85, ГОСТ 19588-74, ГОСТ 20056-97, ГОСТ 20546-85 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - Офіц. вид. - Л. : ЗАТ "Науково-інформаційний центр "Леонорм", 2002. - 78 с. - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти). - ISBN 966-7426-83-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ1842/Ч. 1 Консерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів. - Л. : Леонорм, 2002 . - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти). Ч. 1 : ГОСТ 280-85; ГОСТ 6065-97; ГОСТ 7144-77; ГОСТ 7452-97; ГОСТ 7454-90; ГОСТ 7455-78; ГОСТ 7457-91 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 80 с. - ISBN 966-7426-75-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ8098 ДСТУ 7646:2014 Консерви рибні. Метод визначання відстою в олії [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СТ8927 ДСТУ 8126:2015 Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СТ9012 ДСТУ 8442:2015 Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | СТ8739 ДСТУ 8095:2015 Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | СТ8788 ДСТУ 8097:2015 Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|