Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС112360 Шульга, Оксана Сергіївна. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 245 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-161.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА365414 Шульга, Оксана Сергіївна. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3241 ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС45508 Цыбульник, Лариса Владленовна. Товароведная оценка новых картофельных концентратов для массового профилактического питания [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.15 / Цыбульник Лариса Владленовна ; Киевский торгово-экономический ун-т. - К., 1994. - 187 л. - л.:128-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Киевский торгово-экономический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА440194 Хахалєва, Ірина Вікторівна. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хахалєва Ірина Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2019. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | С10177/Т. 2 Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання). Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 281 с. - ISBN 966-7961-16-8 (том 2)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтійович \ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | С10177/Т. 1 Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання). Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 299 с. - ISBN 966-7961-15-X (том 1)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтійович \ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ11054 ДСТУ 8742:2017 Фітоконцентрати харчові на основі субтропічних культур. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА731262 Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці [Текст] : монографія / Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-133. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-158-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пивоваров, Павло Петрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС101693 Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 373 арк. - арк. 174-193Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА350670 Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА772059 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати" [Текст] : індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво" (для ден. і заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лебединець В. Т., Гирка О. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 131 с. : рис., табл. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Лебединець, В. Т. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА770256 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх переробки" [Текст] : метод. вказівки до вивч. асортименту і викон. лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань для студ. напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" ден. форми навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 91 с. : рис., табл. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА824003 Ткаченко, Наталія Андріївна. Технологія паст білкових дитячого харчування [Текст] : монографія / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, Ю. С. Українцева. - Суми : Мрія-1, 2017. - 199 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 170-198. - 100 прим. - ISBN 978-966-566-689-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Назаренко, Юлія Валентинівна; Українцева, Юлія Сергіївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р107192 Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, Т. О. Степаненко. - К. : НУХТ, 2004. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р98647 Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму "Харчова технологія та інженерія" заоч. форм навч. Розділ "Технологія кондитерського та харчоконцентратного виробництва" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович [та ін.]. - К. : НУХН, 2003. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дорохович, Антонела Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р109785 Технологія галузі (харчові концентрати) [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Ковбаса [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковбаса, Володимир Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС124387 Теймурова, Анжеліка Тагирівна. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 293-315.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА377017 Теймурова, Анжеліка Тагирівна. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7444 ДСТУ 7521:2014 Сухі суміші для "гарячого шоколаду". Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Напівфабрикат кондитерський). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |