Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (11)Реферативна база даних (86)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС112360
Шульга, Оксана Сергіївна.
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 245 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-161.

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА365414
Шульга, Оксана Сергіївна.
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ3241
ДСТУ 4608:2006

Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС45508
Цыбульник, Лариса Владленовна.
Товароведная оценка новых картофельных концентратов для массового профилактического питания [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.15 / Цыбульник Лариса Владленовна ; Киевский торгово-экономический ун-т. - К., 1994. - 187 л. - л.:128-147

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киевский торгово-экономический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА440194
Хахалєва, Ірина Вікторівна.
Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хахалєва Ірина Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2019. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л974 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
С10177/Т. 2
Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання).
Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 281 с. - ISBN 966-7961-16-8 (том 2)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтійович \ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
С10177/Т. 1
Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання).
Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 299 с. - ISBN 966-7961-15-X (том 1)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтійович \ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ11054
ДСТУ 8742:2017

Фітоконцентрати харчові на основі субтропічних культур. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА731262
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці [Текст] : монографія / Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-133. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-158-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л971 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС101693
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 373 арк. - арк. 174-193

Рубрикатор НБУВ:
 Л971 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА350670
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л971 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА772059

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати" [Текст] : індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво" (для ден. і заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лебединець В. Т., Гирка О. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 131 с. : рис., табл. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Лебединець, В. Т. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА770256

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх переробки" [Текст] : метод. вказівки до вивч. асортименту і викон. лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань для студ. напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" ден. форми навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 91 с. : рис., табл. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА824003
   Ткаченко, Наталія Андріївна.
Технологія паст білкових дитячого харчування [Текст] : монографія / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, Ю. С. Українцева. - Суми : Мрія-1, 2017. - 199 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 170-198. - 100 прим. - ISBN 978-966-566-689-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л967 
 Л977 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Назаренко, Юлія Валентинівна; Українцева, Юлія Сергіївна

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
Р107192

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, Т. О. Степаненко. - К. : НУХТ, 2004. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
Р98647

Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму "Харчова технологія та інженерія" заоч. форм навч. Розділ "Технологія кондитерського та харчоконцентратного виробництва" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович [та ін.]. - К. : НУХН, 2003. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дорохович, Антонела Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

17.
Р109785

Технологія галузі (харчові концентрати) [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Ковбаса [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 36 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ковбаса, Володимир Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС124387
Теймурова, Анжеліка Тагирівна.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 293-315.

Рубрикатор НБУВ:
 Л973 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА377017
Теймурова, Анжеліка Тагирівна.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л973 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ7444
ДСТУ 7521:2014

Сухі суміші для "гарячого шоколаду". Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Напівфабрикат кондитерський). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського