Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІР9678 Ghendov-Moşanu, Aliona. Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods [Text] : abstr. of the diss. ... Dr of Engineering Sciences : 253.01 / Ghendov-Moşanu Aliona ; Techn. Univ. of Moldova, [Dep. of Food Technology]. - Chisinau, 2021. - 70 p. : fig., tab.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Technical University of Moldova (Chisinau). Department of Food Technology
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА448248 Капустян, Антоніна Іванівна. Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Капустян Антоніна Іванівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА444926 Погарський, Олексій Сергійович. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровичих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Погарський Олексій Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА445399 Кузнецова, Олена Михайлівна. Вдосконалення системи контролю якості та безпеки дієтичних добавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Кузнецова Олена Михайлівна ; Нац. акад. мед. наук України, Держ. установа "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва Нац. акад. мед. наук України". - Київ, 2020. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія медичних наук України (Київ); "Інститут громадського здоров'я імені О. М. Марзєєва", державна установа (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА443062 Головко, Тетяна Миколаївна. Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА443061 Цихановська, Ірина Василівна. Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Цихановська Ірина Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 47 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА441326 Сюмка, Євгенія Ігорівна. Синтез, хімічні та біологічні властивості моно- та біс-похідних спіро-2-оксіндол[3,3']піролу [Текст] : автореф. дис. ... канд. фармацевт. наук : 15.00.02 / Сюмка Євгенія Ігорівна ; Нац. фармацевт. ун-т. - Харків, 2019. - 24, [1] с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний фармацевтичний університет (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА441365 Применко, Владислав Геннадійович. Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Применко Владислав Геннадійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА441747 Боднар, Оксана Ігорівна. Адаптація і регуляція зовнішніми чинниками метаболізму та продукування біологічно активних речовин у Chlorella vulgaris Beij. в аквакультурі [Текст] : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.04 / Боднар Оксана Ігорівна ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці, 2019. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА432901 Сторож, Людмила Анатоліївна. Біотехнологія функціональних фосфопептидів з білків казеїнового комплексу коров'ячого молока [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Сторож Людмила Анатоліївна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ, 2018. - 20, [1] с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА435654 Крупицька, Лариса Олександрівна. Розробка технології синбіотичних біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Крупицька Лариса Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВС62652 Природные антиоксиданты пищевых продуктов [Текст] / [М. О. Полумбрик и др.] ; НАН Беларуси [и др.]. - Минск : ИВЦ Минфина, 2017. - 159 с. : ил. - Бібліогр. в кінці глав. - 150 прим. - ISBN 978-985-7142-24-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полумбрик, Максим Олегович; Ловкис, Зенон Валентинович; Литвяк, Владимир Владимирович; Почицкая, Ирина Михайловна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавовна; Национальная академия наук Беларуси; "Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию", республиканское унитарное предприятие; Национальный университет пищевых технологий; Национальный университет биоресурсов и природопользования (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА432835 Зикова, Наталія Сергіївна. Біотехнологія селенвмісних пробіотиків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Зикова Наталія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА418212 Вічко, Олена Іванівна. Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації "тибетський грибок" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Вічко Олена Іванівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - Київ, 2015. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА419731 Білоус, Олеся Валеріївна. Технологія стабілізації рослинних олій комплексним антиоксидантом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Білоус Олеся Валеріївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2015. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА406922 Волнянська, Олена Вікторівна. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА405353 Шапкіна, Кристина Ігорівна. Розробка технологій препаратів β-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Шапкіна Кристина Ігорівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА407706 Хробатенко, Олександра Віталіївна. Споживні властивості вуглеводно-білкового продукту для спортсменів зі швидкісно-силовою спрямованістю підготовки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хробатенко Олександра Віталіївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА410550 Бакіров, Мюшфік Панах огли. Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бакіров Мюшфік Панах огли ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА409908 Полупан, Валентин Вадимович. Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Полупан Валентин Вадимович ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |