Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (25)Реферативна база даних (112)
Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІР9678
Ghendov-Moşanu, Aliona.
Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods [Text] : abstr. of the diss. ... Dr of Engineering Sciences : 253.01 / Ghendov-Moşanu Aliona ; Techn. Univ. of Moldova, [Dep. of Food Technology]. - Chisinau, 2021. - 70 p. : fig., tab.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Technical University of Moldova (Chisinau). Department of Food Technology

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА448248
Капустян, Антоніна Іванівна.
Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Капустян Антоніна Іванівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА444926
Погарський, Олексій Сергійович.
Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровичих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Погарський Олексій Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА445399
Кузнецова, Олена Михайлівна.
Вдосконалення системи контролю якості та безпеки дієтичних добавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Кузнецова Олена Михайлівна ; Нац. акад. мед. наук України, Держ. установа "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва Нац. акад. мед. наук України". - Київ, 2020. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
 613.2 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія медичних наук України (Київ); "Інститут громадського здоров'я імені О. М. Марзєєва", державна установа (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА443062
Головко, Тетяна Миколаївна.
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА443061
Цихановська, Ірина Василівна.
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Цихановська Ірина Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 47 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА441326
Сюмка, Євгенія Ігорівна.
Синтез, хімічні та біологічні властивості моно- та біс-похідних спіро-2-оксіндол[3,3']піролу [Текст] : автореф. дис. ... канд. фармацевт. наук : 15.00.02 / Сюмка Євгенія Ігорівна ; Нац. фармацевт. ун-т. - Харків, 2019. - 24, [1] с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
 Л66-1 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний фармацевтичний університет (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА441365
Применко, Владислав Геннадійович.
Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Применко Владислав Геннадійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА441747
Боднар, Оксана Ігорівна.
Адаптація і регуляція зовнішніми чинниками метаболізму та продукування біологічно активних речовин у Chlorella vulgaris Beij. в аквакультурі [Текст] : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.04 / Боднар Оксана Ігорівна ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці, 2019. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
 Л919 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА432901
Сторож, Людмила Анатоліївна.
Біотехнологія функціональних фосфопептидів з білків казеїнового комплексу коров'ячого молока [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Сторож Людмила Анатоліївна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ, 2018. - 20, [1] с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА435654
Крупицька, Лариса Олександрівна.
Розробка технології синбіотичних біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Крупицька Лариса Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВС62652

Природные антиоксиданты пищевых продуктов [Текст] / [М. О. Полумбрик и др.] ; НАН Беларуси [и др.]. - Минск : ИВЦ Минфина, 2017. - 159 с. : ил. - Бібліогр. в кінці глав. - 150 прим. - ISBN 978-985-7142-24-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полумбрик, Максим Олегович; Ловкис, Зенон Валентинович; Литвяк, Владимир Владимирович; Почицкая, Ирина Михайловна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавовна; Национальная академия наук Беларуси; "Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию", республиканское унитарное предприятие; Национальный университет пищевых технологий; Национальный университет биоресурсов и природопользования (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА432835
Зикова, Наталія Сергіївна.
Біотехнологія селенвмісних пробіотиків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Зикова Наталія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА418212
Вічко, Олена Іванівна.
Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації "тибетський грибок" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Вічко Олена Іванівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - Київ, 2015. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА419731
Білоус, Олеся Валеріївна.
Технологія стабілізації рослинних олій комплексним антиоксидантом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Білоус Олеся Валеріївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2015. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА406922
Волнянська, Олена Вікторівна.
Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА405353
Шапкіна, Кристина Ігорівна.
Розробка технологій препаратів β-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Шапкіна Кристина Ігорівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2014. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА407706
Хробатенко, Олександра Віталіївна.
Споживні властивості вуглеводно-білкового продукту для спортсменів зі швидкісно-силовою спрямованістю підготовки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хробатенко Олександра Віталіївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА410550
Бакіров, Мюшфік Панах огли.
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бакіров Мюшфік Панах огли ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА409908
Полупан, Валентин Вадимович.
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Полупан Валентин Вадимович ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського