Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (111)Реферативна база даних (112)
Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Романовська І. І. Біотехнологічні аспекти створення іммобілізованих на полімерних носіях біологічно активних білкових речовин : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.20. — О., 2011. — 39 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
2.

Євлаш В.В. Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів анианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. — Х., 2009. — 31 с. — укp.

Рубрики:
3.

Крусір Г.В. Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20. — О., 2009. — 36 с. — укp.

Рубрики:
4.

Д'яконова А.К. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13. — О., 2008. — 36 с. — укp.

Рубрики:
5.

Притульська Н.В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15. — К., 2001. — 33 с. — укp.

Рубрики:
6.

Губаренко П.С. Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2001. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
7.

Шпирко Т.В. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2003. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
8.

Невмиваний С.Л. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2002. — 18 с. — укp.

Рубрики:
9.

Котинський А.В. Розробка технології одержання йодованої біомаси спіруліни в закритих умовах культивування : Автореф. дис ... канд.техн. наук: 03.00.20. — К., 2001. — 20 с. — укp.

Рубрики:
10.

Крячко Т.В. Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації та заморожування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
11.

Гоцуленко М.І. Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2008. — 18 с. — укp.

Рубрики:
12.

Битютська О. Є. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011. — 24 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
13.

Кушнір Н.А. Технологія БАД, які містять інгібітори амілолітичних ферментів : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
14.

Волошин Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 17 с. — укp.

Рубрики:
15.

Гураль Л.С. Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
16.

Негру І. Ф. Технологія отримання лікопіновмісних біологічно активних добавок : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2010. — 20 с. — укp.

Рубрики:
17.

Крамаренко А.О. Технологія переробки фосфоліпідів соняшникової олії : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06. — Х., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
18.

Кравченко М.Ф. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. — К., 2006. — 34 с. — укp.

Рубрики:
19.

Шеманська Є. І. Технологія функціональних жирових продуктів на основі фосфоліпідів та есенціальних жирних кислот : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06. — Х., 2011. — 20 с. — укp.

Рубрики:
20.

Пруднікова Т.І. Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допогомою кріогенного подрібнення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2001. — 19 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського