Пошуковий запит: (<.>U=Л99 в4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. | РА298651 Крижко, Олена Анатоліївна. Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця ХVII- початку ХVIII століття (Назви їжі, напоїв, продуктів харчування) [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Крижко Олена Анатоліївна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 1997. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА311559 Руденко, Світлана Миколаївна. Закономірності та особливості термінотворення у підмові громадського харчування (на матеріалі української терміносистеми "Змішані напої") [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Руденко Світлана Миколаївна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2000. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА323032 Приймак, Олена Олександрівна. Відономастичний словотвір у сфері термінології та номенклатури (на матеріалі кулінарної лексики) [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Приймак Олена Олександрівна ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2003. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА334768 Ур, Людвиг Людвигович. Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ужгородський національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА364784 Яценко, Сергій Адамович. Назви продуктів харчування, страв і напоїв в українській мові ХIV-XVII століть [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Яценко Сергій Адамович ; НАН України, Ін-т укр. мови. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут української мови (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА415361 Оруджева, Егана Машади кызы. Структурно-семантические особенности кулинарных терминов во французском языке [Text] : автореф. дис. ... д-ра философии по филологии : 5709.01 / Егана Машади кызы Оруджева ; Азерб. ун-т яз. - Баку, 2014. - 26 с. - Текст азерб. Опис складено за перекладом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Азербайджанский университет языков
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА436301 Мелех, Галина Богданівна. Німецька фахова мова кулінарії: системно-структурні та функційно-семантичні аспекти [Текст] : автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.02.04 / Мелех Галина Богданівна ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці, 2018. - 20 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС70263 Руденко, Світлана Миколаївна. Закономірності та особливості термінотворення у підмові громадського харчування (на матеріалі української терміносистеми "Змішані напої") [Текст] : дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Руденко Світлана Миколаївна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2000. - 183 арк.: табл. - арк. 158-173Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС78199 Приймак, Олена Олександрівна. Відономастичний словотвір у сфері термінології та номенклатури (на матеріалі кулінарної лексики) [Текст] : дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Приймак Олена Олександрівна ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2002. - 252 арк. - арк. 209-230Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС93183 Ур, Людвиг Людвигович. Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області [Текст] : дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004. - 189 арк. - арк. 153-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ужгородський національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС114802 Яценко, Сергій Адамович. Назви продуктів харчування, страв і напоїв в українській мові ХIV-XVII століть [Текст] : дис. ... канд. філол. наук : 10.02.01 / Яценко Сергій Адамович ; Житомир. держ. ун-т ім. І. Франка. - К., 2009. - 242 арк. - Бібліогр.: арк. 217-242 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Житомирський державний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | Österr.bibl./№6033 Pohl, Heinz-Dieter. Von Apfelstrudel bis Zwetschkenröster [Text] : kleines Handbuch der österreichischen Küchensprache / H. Pohl. - Wien : Ueberreuter, 2008. - 159 S.: Abb. - ISBN 978-3-8000-7369-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
13. | ВС51954 Ґоца, Еріка Дюлівна. Назви їжі й кухонного начиння в українських карпатських говорах [Текст] : [монографія] / Еріка Ґоца ; Ужгород. нац. ун-т. - Ужгород : Гражда, 2010. - 358 с. : карти. - Бібліогр.: с. 136-146. - 150 прим. - ISBN 978-966-176-013-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ужгородський національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СО35268 Віват, Ганна Іванівна. Їжа в пареміях: на перетині культур [Текст] : [монографія] / Ганна Віват. - Одеса : ВМВ, 2017. - 295 с. : іл. - Бібліогр.: с. 288-295 . - 100 прим. - ISBN 978-966-413-601-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА757247/CDR1456 Руденко, Світлана Миколаївна. Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства [Текст] : монографія / С. М. Руденко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 193 с. : рис. - Бібліогр.: с. 171-193. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-253-2 З дод. CDR1456Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | CDR1456/ВА757247 Руденко, Світлана Миколаївна. Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства [Електронный ресурс] : додатки / Світлана Руденко. - Електрон. дан. - Х. : [б. в.], 2012. - 1 електрон. оптич. диск Дод. до кн. ВА757247Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|