Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА827425 Мустафін, Олексій Рафаїлович. Hot story. Неймовірні пригоди прянощів у світі людей [Текст] / Олексій Мустафін. - Харків : Фоліо, 2018. - 184, [2] с. : іл. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-8391-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ІВ216116 Μπόιτνερ, Μπριγκίτε. Τα δικά μου μπαχαρικα [Text] = Ta dika moy mpacharika/Mprigkite Mpoitner (gre) : καλλιέργεια, συγκομιδή , χρήση και θεραπευτική αξια / Μπριγκιτε Μπόιτνερ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 141 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-151-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА736127 Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / [Черевко О. І. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-187-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА748125 Большунов, Сергей Сергеевич. Все самое лучшее о специях и приправах [Текст] / [Большунов С. С.]. - Донецк : БАО, 2012. - 272 с. - 4000 прим. - ISBN 978-966-481-691-2 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА745572 Липкан, Георгий Николаевич. Йодсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 113 с. - Бібліогр.: с. 105-113. - 500 прим. - ISBN 978-617-530-051-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | В353794/1 Липкан, Георгий Николаевич Лекарственные растения в медицине [Текст] : [энцикл. : в 3 т.] / Липкан Г. Н. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010 .> Т. 1. - 2010. - 511 с. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-008-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА745501 Липкан, Андрей Георгиевич. Лекарственные растения с историческим прошлым [Текст] : [монография] / А. Г. Липкан, Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2011. - 1178 с. - Бібліогр.: с. 1110-1178. - 200 прим. - ISBN 978-617-530-070-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Липкан, Георгий Николаевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | В355317/1 Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. Ч. 1 : Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 206 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-206. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-318-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | В355317/3 Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. Ч. 3 : Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-164. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-317-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Серік, Максим Леонідович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | РА421226 Свідло, Карина Володимирівна. Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Свідло Карина Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА740933 Дейниченко, Григорій Вікторович. Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях [Текст] : [монографія] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров. - Донецк : Донеччина, 2010. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-2495-14-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Юдіна, Тетяна Іллівна; Ветров, Володимир Миколайович
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 12. | ВА811726 Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини [Текст] : [монографія] / Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Факт, 2017. - 380 с. : рис., табл. - (Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока). - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-846-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Павлюк, В. А.; Таубер, Роман Давід
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА753375 Липкан, Георгий Николаевич. Пектинсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010. - 206 с. - Бібліогр.: с. 178-206. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-030-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА749160 Кораблева, Ольга Анатольевна. Пряности и приправы [Текст] / [О. А. Кораблева]. - К. : Юнівест медіа, 2011. - 193 с. : ил. - (Огородник представляет). - 10000 прим. Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА745500 Липкан, Георгий Николаевич. Растения против кислородного голодания (антигипоксанты) [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 1020 с. - Бібліогр.: с. 963-1019. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-049-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | РА314468 Юдіна, Тетяна Іллівна. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ДС70338 Юдіна, Тетяна Іллівна. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 214 арк. - арк. 142-158Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА799162 Карпалюк, Тамара Алексеевна. Специи и приправы. Сделай вкус любого блюда неповторимым и оригинальным [Текст] / Тамара Карпалюк. - Харьков : Виват, 2016. - 223 с. - (Полезная книга). - 3500 прим. - ISBN 978-617-690-372-7. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия) Авт. на обкл. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА765699 Специи, пряности, приправы [Текст] : [рекомендации, рецепты] / [сост. О. В. Завязкин]. - Донецк : БАО, 2013. - 285 с. - 6000 прим. - ISBN 978-966-481-967-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Завязкин, Олег Владимирович (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА738653 Навроцкая, Т. В. Специи. Путешествие в Королевство вкуса [Текст] / Навроцкая Т. В. - О. : ТЭС, 2011. - 79 с. : ил. - Бібліогр.: с. 79. - 5000 прим. - ISBN 978-966-2389-17-3 На обкл. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|