Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (25)Наукова періодика України (41)
Пошуковий запит: (<.>A=Юдіна Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
ДС70338
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 214 арк. - арк. 142-158

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА314468
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА717784

Стан організації праці на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : монографія / А. О. Аветисова [та ін.] ; ред. Т. І. Юдіна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 128 с. - Бібліогр.: с. 124-126. - ISBN 978-966-385-068-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Аветисова, А. О.; Антонова, В. А.; Єфременко, О. О.; Левченко, М. М.; Роберман, Н. Д.; Юдіна, Т. І.; Юдіна, Т. І. (ред.); Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА740933
   Дейниченко, Григорій Вікторович.
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях [Текст] : [монографія] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров. - Донецк : Донеччина, 2010. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-2495-14-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юдіна, Тетяна Іллівна; Ветров, Володимир Миколайович

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

5.
ВА776947
Ветров, Володимир Миколайович.
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. М. Ветров, Т. І. Юдіна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-201. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-334-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юдіна, Тетяна Іллівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА424935
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 47 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА812617

Гострі на невідкладні стани в неврології [Текст] : навч. посіб. для студентів вищ. мед. навч. закл. МОЗ України / О. В. Погорєлов [та ін.]. - Київ : Медкнига, 2017. - 139 с. : табл. - (Бібліотечка практикуючого лікаря). - Бібліогр.: с. 131-132. - ISBN 978-966-1597-36-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Погорєлов, Олексій Вікторович; Школьник, Валерій Маркович; Бараненко, Олександр Миколайович; Юдіна, Тетяна Вікторівна; Кальбус, Олександр Іванович; Петров, Олександр Сергійович

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА836283

Інноваційні технології харчової продукції [Text] : колект. монографія / [М. І. Беляєв та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф., Заслуж. діяча науки і техніки України Г. В. Дейниченка. - Харків : Факт, 2019. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-912-5
До 50-річчя Каф. устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі (1969-2019).

Рубрикатор НБУВ:
 Л91 
 Л95 
УДК:
 664.8 
 637.1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Беляєв, Михайло Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Беляєва, Інна Михайлівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Золотухіна, Інна Василівна; Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Листопад, Тамара Сергіївна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Федак, Вікторія Ігорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Юдічева, Ольга Петрівна; Дейниченко, Григорій Вікторович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СО36880

Від інституту удосконалення вчителів до академії неперервної освіти [Текст] : [ювіл. вид.] / [І. Я. Жорова та ін. ; за заг. ред. А. М. Зубка] ; Комун. ВНЗ "Херсон. акад. неперерв. освіти" Херсон. облради. - Херсон : КВНЗ "Херсон. акад. неперерв. освіти", 2019. - 217 с. : фот. - 100 прим.
75 років КВНЗ "Херсон. акад. неперев. освіти".

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Жорова, Ірина Ярославівна; Комінарець, Тетяна Вільямівна; Кузьменко, Василь Васильович; Моїсеєв, Сергій Олександрович; Юзбашева, Галина Сергіївна; Таворська, Галина Станіславівна; Фоміна, Лариса Анатоліївна; Юдіна, Тамара Миколаївна; Зубко, Анатолій Миколайович (ред.); Херсонська обласна рада. "Херсонська академія неперервної освіти", комунальний вищий навчальний заклад; "Херсонська академія неперервної освіти", комунальний вищий навчальний заклад (про нього)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА862202

Етнічна кулінарія [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. - 455 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 451-455. - 150 прим. - ISBN 978-966-629-929-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Кравченко, Михайло Федорович; Юдіна, Тетяна Іллівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Марцин, Тетяна Олександрівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського