Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | ВА615192 Тепловое и механическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. учеб. заведений сред. проф. образования и учащихся учеб. заведений начального проф. образования / авт.-сост. Н. Т. Улейский, Р. И. Улейская. - Ростов н/Д : Феникс, 2000. - 479 с.: рис. - (Учебники XXI века). - Библиогр.: с. 472. - ISBN 5-222-01445-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Улейский, Николай Трофимович (авт.-сост.); Улейская, Раиса Ивановна (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА665002 Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / І. О. Конвісер [и др.] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 566 с.: рис. - Бібліогр.: с. 564-565. - ISBN 966-629-168-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Конвісер, Ігор Олександрович; Бублик, Галина Аврамівна; Паригіна, Тетяна Борисівна; Григор'єв, Юрій Михайлович; Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА823466 Устаткування підприємств харчування. Курсове проектування [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / О. І. Черевко [та ін.] ; [за ред. О. І. Черевка, Г. В. Дейниченка] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2011. - 254 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 251-254. - 2000 прим. - ISBN 978-966-637-702-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Єфімова, Віра Олексіївна; Івашина, Лілія Леонідівна; Черевко, Олександр Іванович (ред.); Дейниченко, Григорій Вікторович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВС55957 Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : КНТЕУ, 2013. - 639 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 639. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-586-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Тарасенко, Ігор Іванович; Паригіна, Тетяна Борисівна; Болілий, Олександр Сергійович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 5. | ВА782980 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] : завдання та метод. вказівки до лаб. робіт для студентів товарознав.-комерц. ф-ту спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М., Козловська Л. В., Арсиненко Н. О.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2014. - 55 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 53-54. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ощипок, І. М. (уклад.); Козловська, Л. В. (уклад.); Арсиненко, Н. О. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА862547 Іжевська, Орися Петрівна. Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Орися Іжевська, Володимир Холявка. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 229. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-83-8 Авт. на корінці не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Холявка, Володимир Зеновійович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|