Пошуковий запит: (<.>U=Л994<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 94
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС40937 Дубинина, Антонина Анатольевна. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА289967 Гутіков, Василь Володимирович. Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА292804 Малюк, Людмила Петрівна. Теоретичне та експериментальне обгрунтування технології напівфабрикатів багатофункціонального призначення з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Малюк Людмила Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 32 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС48681 Гутиков, Василий Владимирович. Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС55460 Васюкова, Анна Тимофеевна. Разработка и исследование технологии комбинированных мясо- рыбных кулинарных изделий [Текст] : дис. ... / Васюкова Анна Тимофеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 474 с.: ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА293013 Васюкова, Ганна Тимофіївна. Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо- рибних кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Васюкова Ганна Тимофіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
|
7. | ДС57703 Дейниченко, Григорий Викторович. Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорий Викторович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 474 л.+ 462 л. прил. - л. 444-474 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА298563 Дейниченко, Григорій Вікторович. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів харчування підвищеної харчової цінності на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорій Вікторович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА304407 Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Світлана Леонідівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС60492 Юрченко, Светлана Леонидовна. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов для производства сладких блюд с пенной структурой [Текст] : дис.. канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Светлана Леонидовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 293 л. - л. 163-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА309207 Пархаєва, Наталя Вікторівна. Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС64783 Пархаєва, Наталя Вікторівна. Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 246 л. - л. 145-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА612327 Васюкова, Ганна Тимофіївна. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст] / Г. Т. Васюкова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Донецьк : ДУНВГО, 2001. - 196 с. - Альтернативное название : Повышение качества комбинированных белковых продуктов /Васюкова, А. Т. - Библиогр.: с. 162-196. - ISBN 966-7745-09-0 Текст рос. мовою.- На тит. арк. рік видання: 2000Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА340279 Кіптела, Людмила Василівна. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кіптела Людмила Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 34Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА340478 Гринченко, Ольга Олексіївна. Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС96885 Киптелая, Людмила Васильевна. Научное обоснование процессов и оборудования производства пищевых полуфабрикатов из нетрадиционного плодоовощного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Киптелая Людмила Васильевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 318 л.: рис., табл.+ 239л. прил. - Библиогр.: л. 286-318 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС95725 Гринченко, Ольга Алексеевна. Научное обоснование и разработка технологии кулинарной продукции с использованием полуфабрикатов функциональных композиций на основе полисахаридов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 380 л.+ 436л. прил. - Библиогр.: л. 349-380 Две кн. единицы.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА336329 Вітер, Юлія Анатоліївна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Вітер Юлія Анатоліївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС89287 Вітер, Юлія Анатоліївна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Вітер Юлія Анатоліївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 240 арк. - арк. 155-173Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС94086 Золотухіна, Інна Василівна. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 303 арк.: рис. - арк. 173-194Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |