Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (11)Реферативна база даних (83)
Пошуковий запит: (<.>U=Л994<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 92
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА806520

The technology of chees structured semi-product with the use of gelatin [Text] : the monogr. / [comp. auth.: Mykola Pertsevyi et al.] ; under the editorship of P. Gurskyi, M. Pertsevyi. - Sumy : University book, 2016. - 132 p. : fig., tab. - Назва у вип. дан. : Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину/М. Ф. Перцевий [та ін.]. - Бібліогр.: с. 114-130. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-781-9
На тит. арк. помилково ред.: F. Pertsevyi

Рубрикатор НБУВ:
 Л958 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevyi, Mykola Fedorovych; Перцевий, Микола Федорович; Gurskyi, Petro Vasylovych; Гурський, Петро Васильович; Ladyka, Volodymyr Ivanovych; Ладика, Володимир Іванович; Obozna, Margarita; Bidyuk, Dmytro; Gurskyi, Petro Vasylovych (ред.); Pertsevyi, Mykola Fedorovych (ред.); Перцевий, Микола Федорович

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВС51788

Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-186-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна; Дібрівська, Наталія Віталіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Яницький, Віктор Васильович; Крячко, Тетяна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Полтавський університет економіки і торгівлі; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Україна. Міністерство аграрної політики. Департамент харчової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА722633

Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 104 с. - Бібліогр.: с. 78-89. - ISBN 978-966-405-077-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Стрижак, Світлана Григорівна; Луньова, Олена Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА786228
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-161. - 20 прим. - ISBN 978-966-405-314-0
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА840639

Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-150-1
135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій присвяч.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА340279
   Кіптела, Людмила Василівна.
Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кіптела Людмила Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 34

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА340478
   Гринченко, Ольга Олексіївна.
Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА359962
   Головко, Микола Павлович.
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС141426
   Головко, Микола Павлович.
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2008. - 341 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 307-341.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА298563
   Дейниченко, Григорій Вікторович.
Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів харчування підвищеної харчової цінності на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорій Вікторович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА440778
Тищенко, Ольга Павлівна.
Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Тищенко Ольга Павлівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 40 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
 Л782 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА425800
   Горальчук, Андрій Богданович.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 42 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА452279
Золотухіна, Інна Василівна.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
 Л959 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС95725
Гринченко, Ольга Алексеевна.
Научное обоснование и разработка технологии кулинарной продукции с использованием полуфабрикатов функциональных композиций на основе полисахаридов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 380 л.+ 436л. прил. - Библиогр.: л. 349-380
Две кн. единицы.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС57703
Дейниченко, Григорий Викторович.
Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорий Викторович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 474 л.+ 462 л. прил. - л. 444-474
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС96885
Киптелая, Людмила Васильевна.
Научное обоснование процессов и оборудования производства пищевых полуфабрикатов из нетрадиционного плодоовощного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Киптелая Людмила Васильевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 318 л.: рис., табл.+ 239л. прил. - Библиогр.: л. 286-318
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА612327
   Васюкова, Ганна Тимофіївна.
Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст] / Г. Т. Васюкова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Донецьк : ДУНВГО, 2001. - 196 с. - Альтернативное название : Повышение качества комбинированных белковых продуктов /Васюкова, А. Т. - Библиогр.: с. 162-196. - ISBN 966-7745-09-0
Текст рос. мовою.- На тит. арк. рік видання: 2000

Рубрикатор НБУВ:
 Л817 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС55460
Васюкова, Анна Тимофеевна.
Разработка и исследование технологии комбинированных мясо- рыбных кулинарных изделий [Текст] : дис. ... / Васюкова Анна Тимофеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 474 с.: ил.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС60492
Юрченко, Светлана Леонидовна.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов для производства сладких блюд с пенной структурой [Текст] : дис.. канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Светлана Леонидовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 293 л. - л. 163-179

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського