Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л995$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІС14686 Classy Finnish restaurants [Text] / [ed. Åke Lindberg, Dan Jörgenson ; writers Dan Jörgenson [et al.] ; transl. Rebecka Charan, Jaana Etula] . - [Stockholm] : Young Rascal , 2008. - 228 p. : phot. - (ISSN 1651-5226). - ISBN 978-91-974920-5-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Lindberg, Åke (ред.); Jörgenson, Dan (ред.); Jörgenson, Dan (writer.); Lindberg, Felix (writer.); Lindberg, Åke (writer.); Lindgren, Christer (writer.); Nars, Kenneth (writer.); Charan, Rebecka (пер.); Etula, Jaana (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ІВ195716 Goodman, Raymond J.. The management of service for the restaurant manager [Text] / R. J. Goodman. - 2. ed. - Chicago : Irwin, 1996. - 300 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-256-18737-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 3. | ІВ224203 Maud, Joseph. Best restaurants Kyiv [Text] : 57 cool & good places to discover : [guide] / Joseph Maud ; [transl. from Fr. to Engl.: Penny Guillaud, Jeanne Pigeon]. - 2nd ed. - Київ : СТ-ДРУК, 2017. - 205, [2] p. : phot. - (The Pink guide). - 600 прим. - ISBN 978-966-2717-29-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Guillaud, Penny (пер.); Pigeon, Jeanne (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА672230 Антонова, Валерія Анатоліївна. Організація обслуговування на підприємствах харчування [Текст] : навчальний посібник для студ. усіх форм навчання спец. "Технологія харчування" / В. А. Антонова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : [б.в.], 2005. - 156 с. - Бібліогр.: с. 137-139. - ISBN 966-385-017-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА723331 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 342 с.: рис. - ISBN 978-966-364-867-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Русавська, Валентина Андріївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА721710 Беляєва, Алла Михайлівна. Усе про ресторанний бізнес [Текст] / А. М. Беляєва ; пер. з рос. О. В. Зав'язкін. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. - Бібліогр.: с. 537. - ISBN 978-966-481-329-4 (укр.). - ISBN 978-966-481-245-7 (рос.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Зав'язкін, Олег Володимирович (пер. з рос.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА709015 Беляева, Алла Михайловна. Энциклопедия ресторанного бизнеса [Текст] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544c., 8 л. ил. - ISBN 978-966-481-245-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА865706 Гуць, Віктор Степанович. Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів [Текст] : підручник / Гуць В. С., Коваль О. А., Русавська В. А. ; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - Київ : Ліра-К, 2019. - 566 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці гл. - 300 прим. - ISBN 978-617-7748-72-3 На корінці авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Коваль, Ольга Андріївна; Русавська, Валентина Андріївна; Київський національний університет культури і мистецтв
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА872159 Дишкантюк, Оксана Володимирівна. Кваліфікаційна робота бакалавра освітньої програми "Ресторанні технології": етапи виконання, структура, правила оформлення [Текст] : навч. посіб. / О. В. Дишкантюк, Л. А. Тітомир, Л. А. Осипова ; Міжнар. гуманітар. ун-т, Каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. - Одеса : Олді+, 2024. - 99 с. : табл. - Бібліогр.: с. 62-63. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-849-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тітомир, Людмила Анатоліївна; Осипова, Лариса Анатоліївна; Міжнародний гуманітарний університет (Одеса). Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ДС144551 Долгопол, Олена Олександрівна. Формування організаторських умінь майбутніх молодших спеціалістів сфери ресторанного обслуговування у процесі професійної підготовки у коледжі [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Долгопол Олена Олександрівна ; Харків. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди. - Харків, 2014. - 274, [4] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 199-225.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА671132 Дюбу, Марианн. Словарь ресторанной лексики. Немецкий, французский, английский, русский с Указателями [Текст] : около 25 000 слов и словосочетаний / М. Дюбу, Ж. П. Дюбу. - М. : РУССО, 2003. - 514 с. - (Duboux). - ISBN 5-88721-240-3 На обл. авт. не указ. - Обл. парал. на рус., фр., нем., англ. яз.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дюбу, Жан Пьер
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА694617 Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб семейного Досуга", 2008. - 227 с.: ил. - (Килинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия) (доп. тир.). - ISBN 978-966-343-359-2 (Украина). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0019-2 (Россия) (доп. тир.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА686841 Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2007. - 227с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-359-2 (Украина). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0019-2 (Россия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА683842 Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 231 c. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-Х (серия). - ISBN 966-343-359-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА859865 Майкова, Світлана Віталіївна. Барна справа та мистецтво бариста [Текст] : навч. посіб. / Світлана Майкова, Ольга Маслійчук, Наталія Сусол ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Київ : Каравела, 2022. - 167 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 165-167. - ISBN 978-966-8019-40-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Маслійчук, Ольга Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Львівський національний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА856320 Майкова, Світлана Віталіївна. Основи барної справи та робота сомельє [Текст] : навч. посіб. / Світлана Майкова, Ольга Маслійчук, Наталія Сусол ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Київ : Піча Ю. В. [вид.], 2022. - 123 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-123. - ISBN 978-966-96914-9-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Маслійчук, Ольга Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Львівський національний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА702571 Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ освіти I-II рівнів акредитації / В. А. Антонова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 320 c. - Бібліогр.: с. 308-309. - ISBN 978-966-385-084-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Антонова, Валерія Анатоліївна; Реутова, Маргарита Анатоліївна; Стрілець, Олена Анатоліївна; Чухраєва, Любов Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
| 18. | ВА789293 Організація обслуговування напоями [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк [та ін.]. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 223 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 191-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-336-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВС53075 Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] : підручник / [Мазаракі А. А. та ін] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 556 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 551-556. - 1000 прим. - ISBN 978-966-351-355-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Расулова, Алла Миколаївна; П'ятницька, Ніла Олексіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА840701 Ощипок, Ігор Миколайович. Інноваційні ресторанні технології [Текст] : підручник / І. М. Ощипок. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. - 325 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 316-321. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-255-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|