![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА448678 Хомутенко, Вікторія Ігорівна. Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Хомутенко Вікторія Ігорівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА854197 Кулик, Я. М. Експериментальне обґрунтування небезпеки використання трансгенної сої в продуктах дитячого харчування [Текст] : монографія / Я. М. Кулик. - Вінниця : Рогальська І. О. , 2021. - 163 с. : рис., табл. - Текст на укр., англ. - Бібліогр.: с. 144-161. - 100 прим. - ISBN 978-617-7556-91-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА824480 Лозова, Тетяна Михайлівна. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі [Текст] : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 398 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 396-398. - 300 прим. - ISBN 978-617-7497-78-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА820285 Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Вид. 2-ге, перероб і допов. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-704-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, В'ячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Лапоша, Олена Адамівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА832536 Стибель, Володимир Володимирович. Управління безпечністю продуктів харчування [Текст] : практ. посіб. / Володимир Стибель, Маріан Сімонов ; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів : Галицька видавнича спілка, 2018. - 228 с. : іл. - Бібліогр.: с. 217-218. - 230 прим. - ISBN 978-617-7363-83-4 Системи упр. безпечністю продуктів харчування: GMP, GHP, HACCP, TACCP, VACCP.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімонов, Маріан Романович; Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА867929 Якубчак, О. М. Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі [Текст] : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III-IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза / [О. М. Якубчак, М. А. Галабурда]. - Київ : Юстон, 2018. - 148 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 139-146. - 100 прим. Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Галабурда, М. А.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА824098 Воробець, Марія Михайлівна. Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації [Текст] : навч. посіб. / [М. М. Воробець, А. В. Сачко, І. М. Ковбаса] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2017. - 96 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-92. - 50 прим. Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна; Ковбаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8533 ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС61575 Гудзь, Степан Петрович. Санітарна мікробіологія [Текст] : підручник / С. П. Гудзь, С. О. Гнатуш, Г. І. Звір ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2016. - 347 с. : рис., табл. - (Серія "Біологічні Студії"). - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-10-0250-0. - ISBN 978-966-613-752-7 (серія)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гнатуш, Світлана Олексіївна; Звір, Галина Іванівна; Львівський національний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА804896 Сенченко, Николай Иванович. Корпорация Monsanto - генетическая бомба для Украины [Текст] / Н. И. Сенченко. - Киев : КИТ, 2016. - 247 с. : ил. - (Четвертая мировая латентная война). - ISBN 978-966-2279-54-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: "Monsanto Company", транснациональная компания (про неї)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА809924 Безпека та ризики харчових добавок [Текст] : [довідник] / Войціцький В. М. [та ін.]. - Київ : Компринт, 2016. - 174 с. : табл. - Бібліогр.: с. 173. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-373-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, Вячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ221255 Evaluation of certain food additives [Text] : 79th rep. of the Joint FAO/WHO expert Comm. on food additives / Food and agriculture organization of the UN, WHO. - Geneva : WHO, 2015. - X, 124 p. : tab. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 990). - Бібліогр.: с. 101-113. - ISBN 978-92-4-120990-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Food and agriculture organization of the United Nations; World health organization; Joint FAO/WHO expert committee on food additives; Joint FAO/WHO expert committee on food additives. Meeting (79 ; 2014 ; Geneva)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7589 ДСТУ 7670:2014 Сировина і продукти харчові. Готування проб. Мінералізація для визначання вмісту токсичних елементів [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА806815 Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 266 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Харчові продукти, одержані із генетично модифікованої сировини. - Бібліогр.: с. 130-131. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-397-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА789373 Бондар, Олександр Іванович. Основи біологічної безпеки (екологічна складова) [Текст] : навч. посіб. / О. І. Бондар, Л. П. Новосельська, Т. Г. Іващенко ; [під заг. наук. ред. Шматкова Г. Г.] ; Держ. екол. акад. післядиплом. освіти та упр. - Київ ; Херсон : Грінь Д. С., 2014. - 323 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 320-323. - 200 прим. - ISBN 978-617-7243-38-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Новосельська, Людмила Петрівна; Іващенко, Тарас Григорович; Шматков, Г. Г. (ред.); Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7171 ДСТУ 7444:2013 Продукти харчові. Методи виявлення бактерій родів Proteus, Morganella, Providencia [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 15 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА812305 Пономарьов, Петро Хомович. Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти [Текст] : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова ; Київ. нац. торг-.екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-199. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-805-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Притульська, Наталія Володимирівна; Донцова, Інна Вікторівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р125958 Гавриляк, М. Я. Санітарно-епідеміологічна та ветеринарно-санітарна експертиза [Текст] : завдання та метод. вказівки до самост. роботи та виконання індивід. контрол. роботи для студентів ден. та заоч. форм навчання спец.: "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Експертиза товарів та послуг" / [Гавриляк М. Я., Ємченко І. В.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 27 с. : табл. - Бібліогр.: с. 20-26 . - 50 прим. Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ємченко, І. В.; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6836 ДСТУ-H CODEX STAN 229:2012 Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів (CODEX STAN 229-1993, REV.1-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 30 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ219934 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983). - ISBN 978-92-4-120983-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: World Health Organization (Geneva); Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
| |
|
|