Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (9)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (62)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА854197
Кулик, Я. М.
Експериментальне обґрунтування небезпеки використання трансгенної сої в продуктах дитячого харчування [Текст] : монографія / Я. М. Кулик. - Вінниця : Рогальська І. О. , 2021. - 163 с. : рис., табл. - Текст на укр., англ. - Бібліогр.: с. 144-161. - 100 прим. - ISBN 978-617-7556-91-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 613.2 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА824480
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі [Текст] : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 398 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 396-398. - 300 прим. - ISBN 978-617-7497-78-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА820285

Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Вид. 2-ге, перероб і допов. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-704-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, В'ячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Лапоша, Олена Адамівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА867929
Якубчак, О. М.
Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі [Текст] : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III-IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза / [О. М. Якубчак, М. А. Галабурда]. - Київ : Юстон, 2018. - 148 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 139-146. - 100 прим.
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Галабурда, М. А.

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА832536
   Стибель, Володимир Володимирович.
Управління безпечністю продуктів харчування [Текст] : практ. посіб. / Володимир Стибель, Маріан Сімонов ; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів : Галицька видавнича спілка, 2018. - 228 с. : іл. - Бібліогр.: с. 217-218. - 230 прим. - ISBN 978-617-7363-83-4
Системи упр. безпечністю продуктів харчування: GMP, GHP, HACCP, TACCP, VACCP.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-7 
УДК:
 613.2 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімонов, Маріан Романович; Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА824098
Воробець, Марія Михайлівна.
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації [Текст] : навч. посіб. / [М. М. Воробець, А. В. Сачко, І. М. Ковбаса] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2017. - 96 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-92. - 50 прим.
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна; Ковбаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ8533
ДСТУ 8534:2015

Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА804896
Сенченко, Николай Иванович.
Корпорация Monsanto - генетическая бомба для Украины [Текст] / Н. И. Сенченко. - Киев : КИТ, 2016. - 247 с. : ил. - (Четвертая мировая латентная война). - ISBN 978-966-2279-54-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
"Monsanto Company", транснациональная компания (про неї)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВС61575
Гудзь, Степан Петрович.
Санітарна мікробіологія [Текст] : підручник / С. П. Гудзь, С. О. Гнатуш, Г. І. Звір ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2016. - 347 с. : рис., табл. - (Серія "Біологічні Студії"). - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-10-0250-0. - ISBN 978-966-613-752-7 (серія)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гнатуш, Світлана Олексіївна; Звір, Галина Іванівна; Львівський національний університет імені Івана Франка

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА809924

Безпека та ризики харчових добавок [Текст] : [довідник] / Войціцький В. М. [та ін.]. - Київ : Компринт, 2016. - 174 с. : табл. - Бібліогр.: с. 173. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-373-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 615.9 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, Вячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ІВ221255

Evaluation of certain food additives [Text] : 79th rep. of the Joint FAO/WHO expert Comm. on food additives / Food and agriculture organization of the UN, WHO. - Geneva : WHO, 2015. - X, 124 p. : tab. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 990). - Бібліогр.: с. 101-113. - ISBN 978-92-4-120990-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Food and agriculture organization of the United Nations; World health organization; Joint FAO/WHO expert committee on food additives; Joint FAO/WHO expert committee on food additives. Meeting (79 ; 2014 ; Geneva)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

12.
СТ7589
ДСТУ 7670:2014

Сировина і продукти харчові. Готування проб. Мінералізація для визначання вмісту токсичних елементів [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА806815

Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 266 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Харчові продукти, одержані із генетично модифікованої сировини. - Бібліогр.: с. 130-131. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-397-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ7171
ДСТУ 7444:2013

Продукти харчові. Методи виявлення бактерій родів Proteus, Morganella, Providencia [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 15 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА789373
   Бондар, Олександр Іванович.
Основи біологічної безпеки (екологічна складова) [Текст] : навч. посіб. / О. І. Бондар, Л. П. Новосельська, Т. Г. Іващенко ; [під заг. наук. ред. Шматкова Г. Г.] ; Держ. екол. акад. післядиплом. освіти та упр. - Київ ; Херсон : Грінь Д. С., 2014. - 323 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 320-323. - 200 прим. - ISBN 978-617-7243-38-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Новосельська, Людмила Петрівна; Іващенко, Тарас Григорович; Шматков, Г. Г. (ред.); Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА812305
Пономарьов, Петро Хомович.
Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти [Текст] : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова ; Київ. нац. торг-.екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-199. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-805-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Притульська, Наталія Володимирівна; Донцова, Інна Вікторівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ6836
ДСТУ-H CODEX STAN 229:2012

Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів (CODEX STAN 229-1993, REV.1-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 30 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
Р125958
Гавриляк, М. Я.
Санітарно-епідеміологічна та ветеринарно-санітарна експертиза [Текст] : завдання та метод. вказівки до самост. роботи та виконання індивід. контрол. роботи для студентів ден. та заоч. форм навчання спец.: "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Експертиза товарів та послуг" / [Гавриляк М. Я., Ємченко І. В.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 27 с. : табл. - Бібліогр.: с. 20-26 . - 50 прим.
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Ємченко, І. В.; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ІВ219934

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983). - ISBN 978-92-4-120983-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
World Health Organization (Geneva); Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

20.
ВА764628

Експертиза та контроль якості продуктів харчування [Текст] : навч.-метод. посіб. з напряму підготов. "Ветеринарна медицина" / [П. М. Гаврилін та ін.] ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т, 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС". - Д. : [б. в.], 2012. - 198 с. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-434-234-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гаврилін, П. М.; Прокушенкова, О. Г.; Єфімов, В. Г.; Куцак, Р. С.; Зажарська, Н. М.; Дніпропетровський державний аграрний університет; "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС", проект 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського