Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (9)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (62)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
FAO/146.61

Biotechnology and food safety [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation: 30 September - 4 October 1996, Rome, Italy / WHO, FAO. - Rome : FAO, 1996. - 33 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 61). - ISBN 92-5-103911-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
WHO; FAO

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

2.
FAO/45(3)

Codex Alimentarius: Food hygiene [Text] : basic texts / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - 3rd ed. - Rome : FAO ; Rome : WHO, 2004. - v, 68 p. - 0259-2916 прим. - ISBN 92-5-105106-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

3.
FAO/260

Enhancing participation in Codex activities [Text] : an FAO/WHO training package / FAO, WHO. - Rome : FAO ; Geneva : WHO, 2005. - ISBN 92-5-105277-8 (FAO). - ISBN 92 4 159349 0 (WHO)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
FAO; WHO

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

4.
ІВ219934

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983). - ISBN 978-92-4-120983-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
World Health Organization (Geneva); Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

5.
ІВ221255

Evaluation of certain food additives [Text] : 79th rep. of the Joint FAO/WHO expert Comm. on food additives / Food and agriculture organization of the UN, WHO. - Geneva : WHO, 2015. - X, 124 p. : tab. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 990). - Бібліогр.: с. 101-113. - ISBN 978-92-4-120990-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Food and agriculture organization of the United Nations; World health organization; Joint FAO/WHO expert committee on food additives; Joint FAO/WHO expert committee on food additives. Meeting (79 ; 2014 ; Geneva)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

6.
WHO/23.918

Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 60th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2003. - v, 59 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 918). - ISBN 92 4 120918 6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

7.
WHO/23.925

Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 62nd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2004. - vi, 72 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 925). - ISBN 92 4 120925 9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

8.
FAO/222
FAO/WHO Global Forum of Food Safety Regulators (1 ; 2002 ; Marrakesh).
Improving efficiency and transparency in food safety systems - sharing experiences [Text] : proceedings of the Forum: 28-30 January 2002, Marrakesh, Morocco / FAO/WHO Global Forum of Food Safety Regulators (1 ; 2002 ; Marrakesh) . - Rome : FAO ; Rome : WHO, 2002. - vi, 219 p. - ISBN 92-5-104770-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

9.
FAO/250

GM food safety assessment: tools for trainers [Text]. - Rome : FAO, 2008. - x, 191 p. : fig., tables. - ISBN 978-92-5-105978-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

10.
MFI6251/1-3
Günther, Susanne.
Virulent bacteriophages for control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhinurium in foods [Text] : diss. / S. Günther ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2007. - 147 p. - (ETH-Diss ; 17240)
3 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :

11.
WHO/685.3

Hazard characterization for pathogens in food and water [Text] : guidelines. - Rome : FAO ; Geneva : WHO, 2003. - xiii, 61 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 3). - ISBN 92 4 156237 4 (WHO). - ISBN 92 5 104940 8 (FAO)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

12.
FAO/146.72
Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods (2001 ; Rome).
Risk characterization of Salmonella spp. in eggs and broiler chickens and Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods [Text] : 30 April - 4 May 2001 / WHO, FAO. - Rome : FAO, 2001. - vi, 38 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 72). - ISBN 92-5-104608-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
WHO; FAO

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

13.
ІР7680
Ladygiene, Rima.
Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food [Text] : summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab.
Tyt. ark. angl., lit. m.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Vilnius Gediminas technical university

Видання зберігається у :

14.
FAO/218.24
Moench, Marcus.
Rethinking the approach to groundwater and food security [Text] / M. Moench [etc.] ; FAO, Institute for Social and Environmental Transition. - Rome : FAO, 2003. - viii, 51 p.: ill. - (Water reports , ISSN 1020-1203 ; 24). - ISBN 92-5-104904-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Burke, Jacob; Moench, Yarrow; FAO; Institute for Social and Environmental Transition

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

15.
IAEA/STI/PUB/1031
Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria).
Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995 [Text] / Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria) , IAEA. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876). - ISBN 92-0-105096-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
IAEA

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

16.
WHO/685.16

Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood [Text] : interpretative summary and technical report / WHO; FAO. - Geneva : WHO ; Rome : FAO, 2011. - xvii, 184 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 16). - ISBN 978-92-4-154817-5 (WHO). - ISBN 978-92-5-106874-8 (FAO)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
World Health Organization; Food and Agriculture Organization of the United Nations

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

17.
FAO/146.65

Risk management and food safety [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation: 27 to 31 January 1997, Rome, Italy / WHO, FAO. - Rome : FAO, 1997. - v, 27 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 65). - ISBN 92-5-103980-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
WHO; FAO

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

18.
Р105920
Батутіна, А. П..
Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) [Текст] : завдання та метод. вказівки до індивідуальної контрольної роботи для студ. ф-ту заоч. освіти спец. 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / А. П. Батутіна [и др.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 40 с.
Авт. зазнач. на звор. тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ємченко, І. В.; Троякова, А. О.; Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
В348072/Ч. 1
Безпека продуктів харчування [Текст] : основи законодавства / упоряд. М. І. Малишко ; Українська наукова асоціація, Національний аграрний ун-т. - К. : НАУ, 2002 . - (Бібліотечка студента. Нове в законодавстві України).
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Малишко, Микола Іванович \упоряд.\; Українська наукова асоціаціяНаціональний аграрний університет(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА820285

Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Вид. 2-ге, перероб і допов. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-704-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, В'ячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Лапоша, Олена Адамівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського