![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/146.61 Biotechnology and food safety [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation: 30 September - 4 October 1996, Rome, Italy / WHO, FAO. - Rome : FAO, 1996. - 33 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 61). - ISBN 92-5-103911-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: WHO; FAO
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/45(3) Codex Alimentarius: Food hygiene [Text] : basic texts / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - 3rd ed. - Rome : FAO ; Rome : WHO, 2004. - v, 68 p. - 0259-2916 прим. - ISBN 92-5-105106-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/260 Enhancing participation in Codex activities [Text] : an FAO/WHO training package / FAO, WHO. - Rome : FAO ; Geneva : WHO, 2005. - ISBN 92-5-105277-8 (FAO). - ISBN 92 4 159349 0 (WHO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: FAO; WHO
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ219934 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983). - ISBN 978-92-4-120983-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: World Health Organization (Geneva); Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ221255 Evaluation of certain food additives [Text] : 79th rep. of the Joint FAO/WHO expert Comm. on food additives / Food and agriculture organization of the UN, WHO. - Geneva : WHO, 2015. - X, 124 p. : tab. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 990). - Бібліогр.: с. 101-113. - ISBN 978-92-4-120990-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Food and agriculture organization of the United Nations; World health organization; Joint FAO/WHO expert committee on food additives; Joint FAO/WHO expert committee on food additives. Meeting (79 ; 2014 ; Geneva)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | WHO/23.918 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 60th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2003. - v, 59 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 918). - ISBN 92 4 120918 6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | WHO/23.925 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 62nd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2004. - vi, 72 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 925). - ISBN 92 4 120925 9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/222 FAO/WHO Global Forum of Food Safety Regulators (1 ; 2002 ; Marrakesh). Improving efficiency and transparency in food safety systems - sharing experiences [Text] : proceedings of the Forum: 28-30 January 2002, Marrakesh, Morocco / FAO/WHO Global Forum of Food Safety Regulators (1 ; 2002 ; Marrakesh) . - Rome : FAO ; Rome : WHO, 2002. - vi, 219 p. - ISBN 92-5-104770-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/250 GM food safety assessment: tools for trainers [Text]. - Rome : FAO, 2008. - x, 191 p. : fig., tables. - ISBN 978-92-5-105978-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI6251/1-3 Günther, Susanne. Virulent bacteriophages for control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhinurium in foods [Text] : diss. / S. Günther ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2007. - 147 p. - (ETH-Diss ; 17240) 3 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | WHO/685.3 Hazard characterization for pathogens in food and water [Text] : guidelines. - Rome : FAO ; Geneva : WHO, 2003. - xiii, 61 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 3). - ISBN 92 4 156237 4 (WHO). - ISBN 92 5 104940 8 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/146.72 Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods (2001 ; Rome). Risk characterization of Salmonella spp. in eggs and broiler chickens and Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods [Text] : 30 April - 4 May 2001 / WHO, FAO. - Rome : FAO, 2001. - vi, 38 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 72). - ISBN 92-5-104608-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: WHO; FAO
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІР7680 Ladygiene, Rima. Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food [Text] : summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab. Tyt. ark. angl., lit. m.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Vilnius Gediminas technical university
Видання зберігається у :
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/218.24 Moench, Marcus. Rethinking the approach to groundwater and food security [Text] / M. Moench [etc.] ; FAO, Institute for Social and Environmental Transition. - Rome : FAO, 2003. - viii, 51 p.: ill. - (Water reports , ISSN 1020-1203 ; 24). - ISBN 92-5-104904-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Burke, Jacob; Moench, Yarrow; FAO; Institute for Social and Environmental Transition
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | IAEA/STI/PUB/1031 Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995 [Text] / Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria) , IAEA. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876). - ISBN 92-0-105096-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: IAEA
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | WHO/685.16 Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood [Text] : interpretative summary and technical report / WHO; FAO. - Geneva : WHO ; Rome : FAO, 2011. - xvii, 184 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 16). - ISBN 978-92-4-154817-5 (WHO). - ISBN 978-92-5-106874-8 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: World Health Organization; Food and Agriculture Organization of the United Nations
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/146.65 Risk management and food safety [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation: 27 to 31 January 1997, Rome, Italy / WHO, FAO. - Rome : FAO, 1997. - v, 27 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 65). - ISBN 92-5-103980-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: WHO; FAO
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р105920 Батутіна, А. П.. Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) [Текст] : завдання та метод. вказівки до індивідуальної контрольної роботи для студ. ф-ту заоч. освіти спец. 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / А. П. Батутіна [и др.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 40 с. Авт. зазнач. на звор. тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ємченко, І. В.; Троякова, А. О.; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В348072/Ч. 1 Безпека продуктів харчування [Текст] : основи законодавства / упоряд. М. І. Малишко ; Українська наукова асоціація, Національний аграрний ун-т. - К. : НАУ, 2002 . - (Бібліотечка студента. Нове в законодавстві України). Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Малишко, Микола Іванович \упоряд.\; Українська наукова асоціаціяНаціональний аграрний університет(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА820285 Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Вид. 2-ге, перероб і допов. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-704-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, В'ячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Лапоша, Олена Адамівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|