Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У542.41$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ТЕОРЕТИЧНІ І МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ... (2023)
| 2. | ВА863658 Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності [Текст] : зб. тез доп. III Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовт. 2022 р., м. Львів) / [Львів. держ. ун-т фіз. культури ім. Івана Боберського]. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Беберського, 2022. - 417, [12] с. : табл., рис. - Текст укр., пол., англ. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-617-8135-04-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського; "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності", Міжнародна науково-практична конференція (3 ; 2022 ; Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА862869 Круль, Галина Ярославівна. Організація і технологія надання послуг гостинності [Текст] : навч. посіб. / Галина Круль, Оксана Заячук ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - 2-ге вид., перероб. і допов. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2022. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 353-356. - 50 прим. - ISBN 978-966-423-753-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: Запропоноване навчальне видання тематично розділене на три блоки: у першому розглянуто основні поняття сфери гостинності, в другому висвітлено формування внутрішнього простору готелів, у третьому розділі розкрито процес обслуговування гостей у готелях, особливості діяльності провідних готельних служб та організації і надання основних і додаткових послуг у закладах гостинності, психологічні аспекти роботи з клієнтами. Посібник містить запитання і тести для самоконтролю, значний додатковий і довідковий матеріал. Для викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», широкого кола зацікавлених читачів.
Дод. точки доступу: Заячук, Оксана Григорівна; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА859347 Сфера гостинності: забезпечення економічної та фінансової стійкості [Текст] : колект. монографія / Поплавська А. В. [та ін.] ; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - Київ : Ліра-К, 2022. - 167 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 151-160. - 300 прим. - ISBN 978-617-520-242-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Поплавська, Аліна Вячеславівна; Гончар, Лілія Олександрівна; Комарніцький, Ігор Олегович; Беляк, Андрій Олександрович; Київський національний університет культури і мистецтв
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | CDR2536 Збірник наукових статей магістрів [Електронний ресурс] / [редкол.: О. О. Нестуля (голов. ред.) та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Електрон. текст. дані. - Полтава : ПУЕТ, 2022. - 1 електрон. опт. диск ; 12 см. - Систем. требования: Adobe Acrobat (PDF-файли). - Назва з тит. екрана. - ISBN 978-966-184-435-2 (CDR box) Назва з етикетки диска не відповідає основній назві.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Нестуля, О. О. (ред.); Педченко, Н. С. (ред.); Манжура, Н. І. (ред.); Гасій, О. В. (ред.); Гаркуша, С. В. (ред.); Ткаченко, А. С. (ред.); Шимановська, В. Л. (ред.); Діденко, Л. М. (ред.); Артеменко, А. В. (ред.); Бобух, Н. М. (ред.); Іщенко, В. Л. (ред.); Капліна, Т. В. (ред.); Костишина, Т. А. (ред.); Матвієнко, Ю. С. (ред.); Мілька, А. І. (ред.); Ольховська, О. В. (ред.); Петренко, І. М. (ред.); Яріш, О. В. (ред.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА865859 Романенко, О. В. Організація послуг харчування у туризмі [Текст] : навч. посіб. / Романенко О. В., Щербак Л. В., Головко Л. В. ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2022. - 514 с. : іл. - Бібліогр.: с. 485-511. - 300 прим. - ISBN 978-966-931-265-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Щербак, Л. В.; Головко, Л. В.; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА865746 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учбової літератури, 2021. - 307 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 185-186. - 600 прим. - ISBN 978-611-01-1140-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Григорак, Марія Юріївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА823313 Опря, Б. О. Історія розвитку світового готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів I курсу екон. ф-ту, напряму підгот. "Готельно-ресторанна справа" / Б. О. Опря ; Кам'янець-Поділ. нац. ун-т ім. Івана Огієнка. - Кам'янець-Подільський : Друкарня "Рута", 2018. - 133 с. - Бібліогр.: с. 128-132. - 100 прим. - ISBN 978-617-7626-16-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА824757 Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу: міжнародний та національний досвід [Текст] : колект. монографія / [Варипаєв О. М. та ін.] ; за заг. ред. А. Ю. Парфіненка ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017. - 411 с. : рис., табл. - Дод. тит. арк. англ. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-285-417-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Варипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна; Данько, Наталія Іванівна; Довгаль, Георгій Володимирович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Парфіненко, Анатолій Юрійович (ред.); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ІС15578 Restaurantmanagement und Betriebsorganisation [Text] : [Schulbuch] / Roswitha Macher [et al.]. - Linz : Trauner, 2016. - 312 S. : Ill., Fot. - (Trauner Verlag Bildung). - ISBN 978-3-99033-200-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Macher, Roswitha; Pehak, Sylvia; Traxler, Elfriede; Stickler, Hans; Gutmayer, Wilhelm
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА785325 Організація послуг харчування [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / [А. І. Усіна та ін.] ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. - Харків : ХНУ МГ, 2014. - 183 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182-183. - 500 прим. - ISBN 978-966-695-304-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Усіна, Алла Іванівна; Давидова, Оксана Юріївна; Сегеда, Ірина Василівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВС54703 П'ятницька, Галина Тезіївна. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст] : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. - К. : Кондор, 2013. - 248 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-206. - 500 прим. - ISBN 978-966-2781-30-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Ніла Олексіївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА771213 Сало, Ярослав Миколайович. Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2013. - 559, [20] с. : іл. - Бібліогр.: с. 557-559. - ISBN 978-966-325-183-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА778654 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація роботи сомельє [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Л. В. Крилова, В. В. Дибок ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 209 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 193. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-344-4 Авт. на обкл. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дибок, Валентина Володимирівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА754602 Скрипко, Тетяна Олександрівна. Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Скрипко Т. О., Ланда О. О. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 299 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-282. - 500 прим. - ISBN 978-617-602-042-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ланда, Ольга Олександрівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА738483 Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [Г. Т. П'ятницька та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук Г. Т. П'ятницької ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, допов. та переробл. - К. : [Київ. нац. торг.-екон. ун-т], 2010. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-194. - 450 прим. - ISBN 978-966-629-479-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Галина Тезіївна; П'ятницька, Ніла Олексіївна; Лукашова, Людмила Віталіївна; Расулова, Алла Миколаївна; Григоренко, Олег Михайлович; П'ятницька, Галина Тезіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА719820 Панченко, Владимир Григорьевич. Фастфуд великий и ужасный [Текст] / В. Г. Панченко ; Институт общественных исследований. - Д. : АРТ-Пресс, 2009. - 496 с.: ил. - ISBN 978-966-348-193-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Институт общественных исследований
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА711118 Ковальчук, Тетяна Іванівна. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні [Текст] : тлумачний термінологічний словник (англ., рос. та укр. мови) / Т. І. Ковальчук ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 208 с. - ISBN 978-966-364-593-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полтавський университет споживчої кооперації України
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 19. | ВА831194 Затуливетров, Александр Борисович. Ресторан : с чего начать, как преуспеть. Советы владельцам и управляющим [Текст] / Александр Затуливетров. - СПб. [и др.] : Питер, 2008. - 221, [17] с. : фот. - (Начать и преуспеть). - Доп. тираж 3000 прим. - ISBN 978-5-91180-160-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА693958 Саак, Андрей Эрнестович. Менеджмент в индустрии гостеприимства (гостиницы и рестораны) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 100103 "Социально-культурный сервис и туризм" / А. Э. Саак, М. В. Якименко. - СПб. [и др.] : Питер, 2007. - 428 с. - (Серия "Учебное пособие"). - Библиогр.: с. 424-428 (75 назв.). - ISBN 978-5-469-01667-0 Издат. прогр. "300 лучших учебников для высшей школы"Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Якименко, Марианна Владимировна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|