Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У542.41$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА434074 Ткаченко, Михайло Вячеславович. Формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства у професійно-технічних навчальних закладах [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Ткаченко Михайло Вячеславович ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Київ, 2018. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія педагогічних наук України (Київ); Інститут професійно-технічної освіти (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА454033 Бурак, Валентина Геннадіївна. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівцв готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти [Текст] : автореф. дис. ... д-ра пед. наук : 13.00.04 / Бурак Валентина Геннадіївна ; Тернопіл. нац. пед. ун-т ім. Володимира Гнатюка. - Тернопіль, 2023. - 38 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС154358 Ткаченко, Михайло Вячеславович. Формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства у професійно-технічних навчальних закладах [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Ткаченко Михайло Вячеславович ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Київ, 2018. - 338, [8] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 239-276.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія педагогічних наук України (Київ); Інститут професійно-технічної освіти (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р105384 Антоненко, Я. Я.. Основы маркетинга в общественном питании [Текст] : учеб. пособие / Я. Я. Антоненко [и др.] ; Украинский ин-т бизнеса. Кафедра менеджмента в торговле. - К. : [б.и.], 1992. - 34 с. - Библиогр.: с. 33 Авт. указ. в конце изд.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Комар, Ю. Н.; Миронюк, Л. М.; Украинский институт бизнеса. Кафедра менеджмента в торговле
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ІВ195716 Goodman, Raymond J.. The management of service for the restaurant manager [Text] / R. J. Goodman. - 2. ed. - Chicago : Irwin, 1996. - 300 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-256-18737-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 6. | ВС33306 Котлер, Филип. Маркетинг. Гостеприимство. Туризм [Текст] : учебник для студ. вузов / Ф. Котлер [и др] ; ред. пер.с англ. Р. Б. Ноздрева. - М. : ЮНИТИ, 1998. - 787 с. - ISBN 0-13-858267-X. - ISBN 5-238-00018-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Боуэн, Джон; Мейкенз, Джеймс; Ноздрева, Р. Б. (ред. пер.с англ.)
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд Основний фонд
| 7. | ВА591085 Эгертон- Томас, Кристофер. Ресторанный бизнес. Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] : пер. с англ. / К. Эгертон- Томас. - М. : РосКонсульт, 1999. - 272 с. - ISBN 0-471-04236-6. - ISBN 5-89805-008-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА642144 Кабушкин, Николай Иванович. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по экон. спец. и направлениям / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. - 3. изд., перераб. и доп. - Минск : ООО "Новое знание", 2002. - 368 с. - (Экономическое образование). - Библиогр.: с. 364-365. - ISBN 985-6516-95-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Галина Анатольевна
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 9. | ВА644843 Кабушкин, Николай Иванович. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учебник для студ. спец. "Экономика и управление социально-культурной сферой" вузов / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. - 4.изд., стер. - Минск : ООО "Новое знание", 2003. - 368 с.: рис., табл. - (Экономическое образование). - Библиогр.: с. 364-365. - ISBN 985-475-041-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Галина Анатольевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА655892 Завадинська, Олена Юріївна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посібник / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 200 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-195. - ISBN 966-629-106-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Литвиненко, Тамара Євгеніївна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА693958 Саак, Андрей Эрнестович. Менеджмент в индустрии гостеприимства (гостиницы и рестораны) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 100103 "Социально-культурный сервис и туризм" / А. Э. Саак, М. В. Якименко. - СПб. [и др.] : Питер, 2007. - 428 с. - (Серия "Учебное пособие"). - Библиогр.: с. 424-428 (75 назв.). - ISBN 978-5-469-01667-0 Издат. прогр. "300 лучших учебников для высшей школы"Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Якименко, Марианна Владимировна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА687692 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання / Л. В. Крилова ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 326 с.: іл. - Бібліогр.: с. 300-301. - ISBN 978-966-385-063-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА713604 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2007. - 206 c.: табл. - Бібліогр.: с. 201-203. - ISBN 978-966-629-372-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Григорак, Марія Юріївна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА831194 Затуливетров, Александр Борисович. Ресторан : с чего начать, как преуспеть. Советы владельцам и управляющим [Текст] / Александр Затуливетров. - СПб. [и др.] : Питер, 2008. - 221, [17] с. : фот. - (Начать и преуспеть). - Доп. тираж 3000 прим. - ISBN 978-5-91180-160-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА711118 Ковальчук, Тетяна Іванівна. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні [Текст] : тлумачний термінологічний словник (англ., рос. та укр. мови) / Т. І. Ковальчук ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 208 с. - ISBN 978-966-364-593-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полтавський университет споживчої кооперації України
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 16. | ВА719820 Панченко, Владимир Григорьевич. Фастфуд великий и ужасный [Текст] / В. Г. Панченко ; Институт общественных исследований. - Д. : АРТ-Пресс, 2009. - 496 с.: ил. - ISBN 978-966-348-193-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Институт общественных исследований
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА738483 Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [Г. Т. П'ятницька та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук Г. Т. П'ятницької ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, допов. та переробл. - К. : [Київ. нац. торг.-екон. ун-т], 2010. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-194. - 450 прим. - ISBN 978-966-629-479-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Галина Тезіївна; П'ятницька, Ніла Олексіївна; Лукашова, Людмила Віталіївна; Расулова, Алла Миколаївна; Григоренко, Олег Михайлович; П'ятницька, Галина Тезіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА754602 Скрипко, Тетяна Олександрівна. Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Скрипко Т. О., Ланда О. О. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 299 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-282. - 500 прим. - ISBN 978-617-602-042-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ланда, Ольга Олександрівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА778654 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація роботи сомельє [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Л. В. Крилова, В. В. Дибок ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 209 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 193. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-344-4 Авт. на обкл. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дибок, Валентина Володимирівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВС54703 П'ятницька, Галина Тезіївна. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст] : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. - К. : Кондор, 2013. - 248 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-206. - 500 прим. - ISBN 978-966-2781-30-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Ніла Олексіївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|