Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Ж164 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ВА609089
Балдаев, Николай Сергеевич.
Твердофазная ферментация [Текст] : учебное пособие / Н. С. Балдаев ; Восточно-Сибирский гос. технологический ун-т. - Улан-Удэ : Издательство ВСГТУ, 2000. - 94 с.: рис. - Библиогр.: с. 89-91

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Восточно-Сибирский гос. технологический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА657193
Бондар, Ірина Володимирівна.
Промислова мікробіологія. Харчова і агробіотехнологія [Текст] : навч. посібник / І. В. Бондар, В. М. Гуляєв ; Дніпродзержинський держ. технічний ун-т. - Дніпродзержинськ : ДДТУ, 2004. - 280 с. - Бібліогр.: с. 273-274. - ISBN 966-8551-05-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуляєв, Віталій Михайлович; Дніпродзержинський державний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р101503

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Красінько, Вікторія Олегівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського