Пошуковий запит: (<.>U=Л823$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 80
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС54952 Альджу Мариана Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 184 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС84204 Шипко, Игорь Михайлович. Усовершенствование шелушильно-шлифовальной машины [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шипко Игорь Михайлович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2003. - 202 л. - Библиогр.: л. 156-167Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС93645 Шевченко, Павел Иванович. Совершенствование режимов и строения шелушильных машин для агрегатных установок по изготовлению круп [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Павел Иванович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 168 л.: табл. - Библиогр.: л. 132-143Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС94189 Фучаджи, Наталя Олександрівна. Оптимізація технологічного процесу лущення власнокруп'яних культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Фучаджи Наталя Олександрівна ; Таврійська держ. агротехнічна академія. - Херсон, 2006. - 168 арк.: рис., табл. - арк. 138-150Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврійська державна агротехнічна академія (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС101942 Махинько, Людмила Василівна. Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Людмила Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 217 арк. - арк. 141-163Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС40975 Духанина, Александра Рюриковна. Разработка технологии использования отрубей для пищевых целей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Духанина Александра Рюриковна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 323 с. - Библиогр.:с.197-225Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС55685сл Каминский, Валерий Дмитриевич. Разработка ресурсосберегающих технологий крупяного производства и оборудования для их реализации [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 ; 05.18.12 / Каминский Валерий Дмитриевич ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1991. - 490 л. Для сл. пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС58311 Кундиловская, Татьяна Анатольевна. Разработка технологии производства сухих завтраков, обогащенных пищевыми волокнами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кундиловская Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 244 л. - л. 169-195Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС57899 Терлецька, Віта Альбертівна. Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Терлецька Віта Альбертівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 185 л. + дод. - л. 163-185Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС40935 Белогрищенко, Андрей Иванович. Технология и аппаратное оформление процесса получения взорванных зерен сорго для малых производств [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Белогрищенко Андрей Иванович ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 180 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС59684 Мардар, Марина Ромиковна. Товароведная оценка формованных круп, обогащенных биологическими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мардар Марина Ромиковна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 223 л. - л. 163-178Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС60890 з дод. Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС60891 Моргун, Валентина Алексеевна. Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л. - л. 287-323Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС58849 Миронова, Наталія Геннадіївна. Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Миронова Наталія Геннадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 266 л. - л. 150-168Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС65375 Кобилінська, Олена Валеріївна. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС66011 Жегалюк, Елена Владимировна. Разработка технологии производства крупяных продуктов из зерна сориза [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жегалюк Елена Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 176 л. - л.144-159Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС76812 Бакуменко, Александр Александрович. Интенсификация обработки зерна в абразивно-дисковой шелушильной машине путем совмещения процессов пневмосепарирования и аспирации [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бакуменко Александр Александрович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 277 л. - Библиогр.: л. 194-212Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС76916 Чабанова, Оксана Борисовна. Сушка овсяной крупы во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чабанова Оксана Борисовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 196 л. - Библиогр.: л. 181-194Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС77009 Гросул, Леонід Гнатович. Механіко-технологічні основи процесів та агрегатного устаткування для виробництва круп [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гросул Леонід Гнатович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 472 арк.: рис. - арк. 353-383Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА304424 Моргун, Валентина Олексіївна. Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |