Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (13)Реферативна база даних (54)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 80
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС54952
Альджу Мариана
Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 184 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС84204
Шипко, Игорь Михайлович.
Усовершенствование шелушильно-шлифовальной машины [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шипко Игорь Михайлович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2003. - 202 л. - Библиогр.: л. 156-167

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС93645
Шевченко, Павел Иванович.
Совершенствование режимов и строения шелушильных машин для агрегатных установок по изготовлению круп [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Павел Иванович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 168 л.: табл. - Библиогр.: л. 132-143

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС94189
Фучаджи, Наталя Олександрівна.
Оптимізація технологічного процесу лущення власнокруп'яних культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Фучаджи Наталя Олександрівна ; Таврійська держ. агротехнічна академія. - Херсон, 2006. - 168 арк.: рис., табл. - арк. 138-150

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таврійська державна агротехнічна академія (Мелітополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС101942
Махинько, Людмила Василівна.
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Людмила Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 217 арк. - арк. 141-163

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС40975
Духанина, Александра Рюриковна.
Разработка технологии использования отрубей для пищевых целей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Духанина Александра Рюриковна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 323 с. - Библиогр.:с.197-225

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС55685сл
Каминский, Валерий Дмитриевич.
Разработка ресурсосберегающих технологий крупяного производства и оборудования для их реализации [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 ; 05.18.12 / Каминский Валерий Дмитриевич ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1991. - 490 л.
Для сл. пользования

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС58311
Кундиловская, Татьяна Анатольевна.
Разработка технологии производства сухих завтраков, обогащенных пищевыми волокнами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кундиловская Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 244 л. - л. 169-195

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС57899
Терлецька, Віта Альбертівна.
Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Терлецька Віта Альбертівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 185 л. + дод. - л. 163-185

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС40935
Белогрищенко, Андрей Иванович.
Технология и аппаратное оформление процесса получения взорванных зерен сорго для малых производств [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Белогрищенко Андрей Иванович ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 180 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский институт общественного питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС59684
Мардар, Марина Ромиковна.
Товароведная оценка формованных круп, обогащенных биологическими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мардар Марина Ромиковна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 223 л. - л. 163-178

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС60890 з дод.
   Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС60891
Моргун, Валентина Алексеевна.
Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л. - л. 287-323

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС58849
Миронова, Наталія Геннадіївна.
Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Миронова Наталія Геннадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 266 л. - л. 150-168

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС65375
Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС66011
Жегалюк, Елена Владимировна.
Разработка технологии производства крупяных продуктов из зерна сориза [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жегалюк Елена Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 176 л. - л.144-159

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС76812
Бакуменко, Александр Александрович.
Интенсификация обработки зерна в абразивно-дисковой шелушильной машине путем совмещения процессов пневмосепарирования и аспирации [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бакуменко Александр Александрович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 277 л. - Библиогр.: л. 194-212

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС76916
Чабанова, Оксана Борисовна.
Сушка овсяной крупы во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чабанова Оксана Борисовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 196 л. - Библиогр.: л. 181-194

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС77009
   Гросул, Леонід Гнатович.
Механіко-технологічні основи процесів та агрегатного устаткування для виробництва круп [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гросул Леонід Гнатович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 472 арк.: рис. - арк. 353-383

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА304424
   Моргун, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського