Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (32)
Пошуковий запит: (<.>U=Л852$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС93631
   Грабовська, Олена В'ячеславівна.
Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 350 , [221]арк.: рис., табл. - арк. 321-349

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС90490
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС91441
Майданець, Оксана Миколаївна.
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 161 арк.: рис.+ 108арк. дод. - арк. 149-161

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС101885
Башта, Алла Олексіївна.
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 258 арк. - арк. 190-207

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС62792
Киселев, Сергей Викторович.
Разработка биотехнологии получения природных углеводсодержащих подсластителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Киселев Сергей Викторович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 194 л. - л. 148-161

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС95867
Кузнєцова, Інга Вадимирівна.
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 214 , [131]арк.: рис., табл. - арк. 192-212

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА335967
Майданець, Оксана Миколаївна.
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА339496
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА349987
Башта, Алла Олексіївна.
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА342420
Кузнєцова, Інга Вадимирівна.
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА343066
   Грабовська, Олена В'ячеславівна.
Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА363545
Ребенок, Євген Вікторович.
Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.28 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА363318
Сабадаш, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сабадаш Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА307304
Кисельов, Сергій Вікторович.
Розробка біотехнології одержання природних вуглеводовмісних підсолоджувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Кисельов Сергій Вікторович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ1032
ДСТУ ISO 11213-2001

Крохмаль модифікований. Визначання вмісту ацетилу. Ензиматичний метод (ISO 11213:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ1040
ДСТУ ISO 5381-2001

Продукти гідролізу крохмалю. Метод визначання вмісту води. Модифікована методика Карла Фішера (ISO 5381:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ1039
ДСТУ ISO 5377-2001

Продукти гідролізу крохмалю. Визначання відновлювальної здатності і декстрозного еквівалента. Метод Лейна і Ейнона з постійним титром (ISO 5377:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ2922
ДСТУ 4464:2005

Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 975-88; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ3250
ДСТУ 4643:2006

Декстрини. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 6034-74; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ1832
ДСТУ ISO 10504:2004

Продукти гідролізу крохмалю; Визначання складу глюкозних сиропів, фруктозних і гідрогенізованих глюкозних сиропів методом рідинних хроматографій високороздільної здатності (ISO 10504:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського