Пошуковий запит: (<.>U=Л852$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС93631 Грабовська, Олена В'ячеславівна. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 350 , [221]арк.: рис., табл. - арк. 321-349Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС90490 Мельник, Оксана Юріївна. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС91441 Майданець, Оксана Миколаївна. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 161 арк.: рис.+ 108арк. дод. - арк. 149-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС101885 Башта, Алла Олексіївна. Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 258 арк. - арк. 190-207Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС62792 Киселев, Сергей Викторович. Разработка биотехнологии получения природных углеводсодержащих подсластителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Киселев Сергей Викторович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 194 л. - л. 148-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС95867 Кузнєцова, Інга Вадимирівна. Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 214 , [131]арк.: рис., табл. - арк. 192-212Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА335967 Майданець, Оксана Миколаївна. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА339496 Мельник, Оксана Юріївна. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА349987 Башта, Алла Олексіївна. Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА342420 Кузнєцова, Інга Вадимирівна. Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА343066 Грабовська, Олена В'ячеславівна. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА363545 Ребенок, Євген Вікторович. Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА363318 Сабадаш, Наталія Іванівна. Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сабадаш Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА307304 Кисельов, Сергій Вікторович. Розробка біотехнології одержання природних вуглеводовмісних підсолоджувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Кисельов Сергій Вікторович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ1032 ДСТУ ISO 11213-2001 Крохмаль модифікований. Визначання вмісту ацетилу. Ензиматичний метод (ISO 11213:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ1040 ДСТУ ISO 5381-2001 Продукти гідролізу крохмалю. Метод визначання вмісту води. Модифікована методика Карла Фішера (ISO 5381:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ1039 ДСТУ ISO 5377-2001 Продукти гідролізу крохмалю. Визначання відновлювальної здатності і декстрозного еквівалента. Метод Лейна і Ейнона з постійним титром (ISO 5377:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ2922 ДСТУ 4464:2005 Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 975-88; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ3250 ДСТУ 4643:2006 Декстрини. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 6034-74; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ1832 ДСТУ ISO 10504:2004 Продукти гідролізу крохмалю; Визначання складу глюкозних сиропів, фруктозних і гідрогенізованих глюкозних сиропів методом рідинних хроматографій високороздільної здатності (ISO 10504:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |