Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС90490
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА339496
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА378553
Зінченко, Інна Миколаївна.
Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Зінченко Інна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС127180
Зінченко, Інна Миколаївна.
Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Зінченко Інна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 238 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 164-182.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського