Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (290)Автореферати дисертацій (48)Реферативна база даних (413)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 370
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС41541
Гордиенко, Людмила Васильевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС48609
Свидло, Карина Владимировна.
Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС56623
Завадинская, Елена Юрьевна.
Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киевский государственный торгово-экономический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС51987
   Молодожен, Юлія Борисівна.
Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС81535
Чуйко, Андрей Николаевич.
Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС82466
Банова, София Ивановна.
Совершенствование технологии сбивных кондитерских изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова София Ивановна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2003. - 271 л.: рис. - Библиогр.: л. 163-192

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС82665
Горяйнова, Юлія Артурівна.
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 231 арк.: рис., табл. - арк. 161-184

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС94103
Своєволіна, Галина Василівна.
Удосконалення технології заварних пряників [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Своєволіна Галина Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 182-201

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС94033
Кияниця, Світлана Геннадіївна.
Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 255 арк. - арк. 156-184

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС94028
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС94029
Гавва, Олена Олександрівна.
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 250 арк. - арк. 174-193

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС88579
Лебединець, Віра Тарасівна.
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк. - арк. 155-181

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія Укоопспілки; Львівська комерційна академія Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС88751
Тарасюк, Виктория Павловна.
Автоматизированная система управления технологическим процессом приготовления пралиновых масс на основе экспертных оценок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Тарасюк Виктория Павловна ; Донецкий национальный технический ун-т. - Донецк, 2005. - 211 л.: рис. - Библиогр.: л. 152-162

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный технический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС92148
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 320 арк. - арк. 165-190

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС92941
Федорова, Діна Володимирівна.
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 191 арк. + дод. - арк. 172-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС75361
Золотарева, Людмила Анатольевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС102379
Денисенко, Тетяна Миколаївна.
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС103020
   Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС106593
Кір'янова, Ганна Анатоліївна.
Удосконалення технології термостабільних желейних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кір'янова Ганна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 231 арк. - арк. 152-169

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС108094
Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського