Пошуковий запит: (<.>U=Л870.22$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | ДС101929 Олексійчук, Оксана Володимирівна. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 188 арк. - арк. 129-145Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС58536 Хіврич, Борис Іванович. Розробка технології солоду гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 141 л.+ дод. - л. 125-141Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС59218 Фролова, Наталія Епінетівна. Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 138 л. - л. 126-138Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС58467 Денисов, Михайло Олексійович. Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 130 л. + дод. - л. 124-130Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА349769 Олексійчук, Оксана Володимирівна. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА300128 Денисов, Михайло Олексійович. Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА300922 Фролова, Наталія Епінетівна. Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА300667 Хіврич, Борис Іванович. Розробка технології солоду гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ1461 ДСТУ 4282:2004 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Р. Білошицька [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ с., 30 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Білошицька, Р. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ2854 ДСТУ 4658:2006 Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Коренькова [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.10.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 34 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 32-33Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Коренькова, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА393865 Мукоїд, Роман Миколайович. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА409685 Бойко, Марина Іванівна. Технологія зернового екстракту із тритікале [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Бойко Марина Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ9906 ДСТУ 4282:2018 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4282:2004 ; Чинний від 2019-03-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 28 с. : іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 27-28.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС141508 Мукоїд, Роман Миколайович. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 177 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-132.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|