Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л88-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. | ДС58777 Михайленко, Владимир Григорьевич. Мембранно- сорбционная подготовка воды для напитков [Текст] : дис... канд. тех. наук: 05.18.12 / Михайленко Владимир Григорьевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 186 л. - л. 153-171Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС83892 Прибильський, Віталій Леонідович. Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Прибильський Віталій Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 322 арк.: рис.+ 234арк. дод. - арк. 296-322 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС106790 з дод. Осипова, Лариса Анатольевна. Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков [Текст] : дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Осипова Лариса Анатольевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2007. - 376 л. - Бібліогр.: арк. 328-376. 2 кн. од. Приложение: Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков. - О., 2007. - 201 л. : табл. Шифр ДС106790 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС49343сл Литовченко, Александр Михайлович. Разработка и внедрение рациональной технологии комплексного использования плодов, ягод, винограда и другого растительного сырья для получения соков, напитков и вин повышенной биологической ценности [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.07 / Литовченко Александр Михайлович ; УААН, Ин-т садоводства. - К., 1994. - 391 л. Для сл. пользования.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); Институт садоводства (Новоселки (пос.), Киев. обл.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС74174 Ткаченко, Михаил Григорьевич. Разработка технологии производства ароматизированных напитков на основе использования растительного сырья юга Украины [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михаил Григорьевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 130 л. + прил. 126л. - Библиогр.: л. 118-130 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | РА301657 Михайленко, Володимир Григорович. Мембранно- сорбційна підготовка води для напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Михайленко Володимир Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА317848 Ткаченко, Михайло Григорович. Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини півдня України [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михайло Григорович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | РА290448сл Литовченко, Александр Михайлович. Разработка и внедрение рациональной технологии комплексного использования плодов, ягод, винограда и другого растительного сырья для получения напитков повышенной биологической ценности [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Литовченко Александр Михайлович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 62 с. Для сл. пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА331040 Прибильський, Віталій Леонідович. Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Прибильський Віталій Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 39 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | РА354890 Осипова, Лариса Анатоліївна. Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функіональних напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Осипова Лариса Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА719749 Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва [Текст] : монографія / В. В. Кожухар [та ін.] ; заг. ред. В. В. Кожухар ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-149. - ISBN 978-966-7971-87-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожухар, Володимир Васильович; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Рогова, Наталія Володимирівна; Холодний, Леонід Павлович; Кожухар, Марина Володимирівна; Кожухар, Володимир Васильович (заг. ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ІВ209645 Dłużewska, Elżbieta. Studia nad wpływem wybranych hydrokoloidów na stabilność modelowych układów emulsji napojowych [Text] / E. Dłużewska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007. - 96 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.87-94. - ISBN 83-7244-822-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 13. | РА425799 Миронов, Денис Анатолійович. Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Миронов Денис Анатолійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | РА443060 Соколова, Євгенія Борисівна. Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Соколова Євгенія Борисівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | РА453126 Савчук, Юрій Юрійович. Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Савчук Юрій Юрійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|