Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (30)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС40866
Ибрамджи, Жером.
Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС86988
Пилипенко, Инна Васильевна.
Разработка технологии плодовых соков с повышенной сохраняемостью биологически активных веществ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Инна Васильевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2004. - 281 л.: ил. - Библиогр.: л. 163-179

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС91700
Тележенко, Любовь Николаевна.
Научные основы сохранения биологически активных веществ в технологиях переработки фруктов и овощей [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любовь Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2004. - 415 л.: рис., табл.+ 207л. прил. - Библиогр.: л. 371-415
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС49356
Маноли, Татьяна Анатольевна.
Разработка безотходной технологии консервированных продуктов из белокочанной капусты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Маноли Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 190 л. - л.: 138-157

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС58813
Бочарова, Оксана Владимировна.
Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС62448
Бондарик, Зинаида Александровна.
Разработка технологии лактоферментированных комбинированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бондарик Зинаида Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 189 л. - л. 143-153

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС96500
Мотузка, Юлія Миколаївна.
Управління якістю напоїв для спортсменів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мотузка Юлія Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 241 арк.: табл. - арк. 165-187

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА290627
Манолі, Тетяна Анатоліївна.
Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капусти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Манолі Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА334244
   Тележенко, Любов Миколаївна.
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любов Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 37 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА341280
Мотузка, Юлія Миколаївна.
Управління якістю напоїв для спортсменів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мотузка Юлія Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА300825
   Бочарова, Оксана Володимирівна.
Розробка технології фруктово- овочевих нектарів стабільної консистенції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА303204
Бондарик, Зінаїда Олександрівна.
Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бондарик Зінаїда Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА334036
Пилипенко, Інна Василівна.
Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженням біологічно активних речовин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА719836

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Т. Ю. Суткович [та ін.] ; ред. В. Я. Плахотін ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 978-966-184-057-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л813 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Суткович, Тетяна Юліанівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Плахотін, Валентин Якович; Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Плахотін, Валентин Якович (ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА719749

Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва [Текст] : монографія / В. В. Кожухар [та ін.] ; заг. ред. В. В. Кожухар ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-149. - ISBN 978-966-7971-87-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожухар, Володимир Васильович; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Рогова, Наталія Володимирівна; Холодний, Леонід Павлович; Кожухар, Марина Володимирівна; Кожухар, Володимир Васильович (заг. ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА389029
Рогова, Наталія Володимирівна.
Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рогова Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л883 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА394710
   Хомич, Галина Панасівна.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 36 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС131773
Рогова, Наталія Володимирівна.
Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рогова Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 252 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-160.

Рубрикатор НБУВ:
 Л883 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :

19.
РА402529
Зубкова, Катерина Віталіївна.
Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Зубкова Катерина Віталіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА404268
Лазуткіна, Альона В'ячеславівна.
Ефективність мерчандайзингу в системі збуту продукції галузей харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Лазуткіна Альона В'ячеславівна ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Міжнародний університет бізнесу і права

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського