Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л883-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
РА402529
Зубкова, Катерина Віталіївна.
Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Зубкова Катерина Віталіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА435653
Степанова, Вікторія Сергіївна.
Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Степанова Вікторія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА442856
Тюрікова, Інна Станіславівна.
Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Тюрікова Інна Станіславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 41 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС140005
Зубкова, Катерина Віталіївна.
Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Зубкова Катерина Віталіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 175 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 120-135.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського