Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (38)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.
ДС47289
Широкий, Д.А..
Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Широкий Д.А. ; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская академия холода

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС104246
Бахмутян, Наталья Витальевна.
Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС64618
Цуркан, Николай Михайлович.
Разработка рациональных режимов производства сушеного быстровосстанавливаемого картофеля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Цуркан Николай Михайлович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 211 л. - л. 180-193

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА285414
   Потапов, Володимир Олексійович.
Раціональні режими сушіння овочів змішанним теплопідводом [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА309248
Цуркан, Микола Михайлович.
Розробка раціональних режимів виробництва сушеної швидковідновлюваної картоплі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Цуркан Микола Михайлович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА353327
Бахмутян, Наталя Віталіївна.
Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталя Віталіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА382625
Жданов, Іван В'ячеславович.
Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жданов Іван В'ячеславович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ІВ196924
Witrowa-Rajchert, Dorota.
Rehydracja jako wskaźnik zmian zachodzących w tkance roślinnej w czasie suszenia [Text] / D. Witrowa-Rajchert. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW, 1999. - 81 s.: rys. - Бібліогр.: S.: 73-80. - ISBN 83-87660-95-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

9.
ДС128238
Жданов, Іван В'ячеславович.
Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жданов Іван В'ячеславович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 180, [23] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 154-179.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ІВ216117
Ζάμβαλντ, Ακίμ.
Αποξηραινω και συντηρω μόνος μου [Text] = Apoxeraino kai syntero monos moy/Akim Zambalnt (gre) : φρούτα, λαχανικά, βότανα, καρποί και μανιτάρια / Ακίμ Ζάμβαλντ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 128 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-152-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА407296
   Завалій, Олексій Олексійович.
Теплофізичні основи розробки пристроїв інфрачервоного сушіння термолабільних матеріалів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Завалій Олексій Олексійович ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2014. - 40 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА424988
Дмитренко, Наталія Віталіївна.
Вплив стану води на теплофізичні властивості та процес сушіння рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Дмитренко Наталія Віталіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА425445
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна.
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тарасенко Тетяна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА425979
Загорулько, Андрій Миколайович.
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Загорулько Андрій Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА816190
Жеплінська, Марія Михайлівна.
Інтенсифікація процесу сушіння овочів [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська. - Київ : Компринт, 2017. - 162 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-928-480-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА827542
Завалий, Алексей Алексеевич.
Разработка и тепловое моделирование устройств инфракрасной сушки термолабильных метериалов [Текст] : монография / А. А. Завалий, Ю. Ф. Снежкин ; ФГАОУ ВО Крым. федер. ун-т им. В. И. Вернадского. - Симферополь : Ариал, 2016. - 263 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 254-260. - 250 прим. - ISBN 978-5-906813-99-2
З дарчим написом від авт.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Снежкин, Юрий Федорович; "Крымский федеральный университет имени В. И. Вернадского", федеральное государственное автономное образовательное учреждение высшего образования

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

17.
ДС146055
Завалий, Алексей Алексеевич.
Теплофизические основы разработки устройств инфракрасной сушки термолабильных материалов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Завалий Алексей Алексеевич ; Нац. ун-т биоресурсов и природопользования Украины [и др.]. - Симферополь, 2013. - 372 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 329-356.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Национальный университет биоресурсов и природопользования Украини (Киев); "Крымский агротехнологический университет", южный филиал; Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського