Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л915<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС99541
Кудрявцев, Владимир Николаевич.
Усовершенствование процесса обработки арахисового сырья электромагнитным полем сверхвысокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Владимир Николаевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2006. - 211 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 151-163

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
 Л915 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА347812
Кудрявцев, Володимир Миколайович.
Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Володимир Миколайович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2006. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
 Л915 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
MFI2912/1-2
Perren, Rainer.
Untersuchungen über das Rösten von Haselnüssen [Text] : Abh. / R. Perren ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 141 S.:Abb. - (Diss ETH ; 11654)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
 Л915 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

4.
РА414625
Хоменко, Ольга Олексіївна.
Товарознавча оцінка арахісу та вдосконалення споживних властивостей продуктів з нього [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хоменко Ольга Олексіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л915 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ІР9075
Radu, Oxana.
Food composition based on walnut oil (Juglans regia L.) resistant to oxidative degradation [Text] : summ. of the doctoral thesis in techn. sciences / Oxana Radu ; Technical univ. of Moldova. - Chisinau, 2020. - 34 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 28-29. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
 Л915 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Technical university of Moldova

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського