Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.812$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ВА595532 Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания [Текст] / Ф. Ф. Адамень [и др.]. - К. : Нора-Принт, 1999. - 332 с. - ISBN 966-7010-69-4 На обл.: TacisРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Адамень, Федор Федорович; Сичкарь, Вячеслав Иванович; Письменов, Виктор Никифорович; Шерстобитов, Валерий Валентинович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА606947 Карпенко, Евгений Иванович. Соя - это здоровье человека [Текст] / Е. И. Карпенко. - 2. изд., доп. и перераб. - К. : Оріяни, 2000. - 72 с. - ISBN 966-7373-45-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА621414 Чижикова, Ольга Григорьевна. Соя. Пищевая ценность и использование [Текст] / О. Г. Чижикова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 146 с. - Библиогр.: с.132-145. - ISBN 5-93362-045-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дальневосточная гос. академия экономики и управления
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р94047 Очищение и лечение соей [Текст] / сост. В. Преображенский. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2002. - 31 с. - ISBN 966-548-428-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Преображенский, Владимир (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА414625 Хоменко, Ольга Олексіївна. Товарознавча оцінка арахісу та вдосконалення споживних властивостей продуктів з нього [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хоменко Ольга Олексіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|