Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л919$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ДС48684
Фощан, Андрей Леонтьевич.
Технология желейных изделий на основе полисахаридов красных морских водорослей с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Фощан Андрей Леонтьевич ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 148 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС90576
Федосова, Катерина Сергіївна.
Розробка технології консервування водяного горіха [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 256 арк.: рис. - арк. 164-181

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС62677
Титомир, Людмила Анатольевна.
Технология биологически- активных добавок на основе морских водорослей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Титомир Людмила Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий им. М.В.Ломоносова. - О., 1999. - 195 л. - л. 130-145

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА339357
Федосова, Катерина Сергіївна.
Розробка технології консервування водяного горіха [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА289980
Фощан, Андрій Леонтійович.
Технологія желейних виробів на основі полісахаридів червоних морських водоростей з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Фощан Андрій Леонтійович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА306502
Тітомир, Людмила Анатоліївна.
Технологія біологічно активних добавок на основі морських водоростей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Тітомир Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О, 1999. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА441747
Боднар, Оксана Ігорівна.
Адаптація і регуляція зовнішніми чинниками метаболізму та продукування біологічно активних речовин у Chlorella vulgaris Beij. в аквакультурі [Текст] : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.04 / Боднар Оксана Ігорівна ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці, 2019. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
 Л919 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА451466
Гіренко, Наталія Ігорівна.
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гіренко Наталія Ігорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 25 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
 Л919 
УДК:
 641.56 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського