Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ДС85086
Гончаренко, Геннадий Николаевич.
Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. - Библиогр.: л. 162-181

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС95871
Мазуренко, Игорь Константинович.
Усовершенствование технологии производства концентрированных томатопродуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Игорь Константинович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 253 л.: табл. - Библиогр.: л. 151-179

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА334101
Гончаренко, Геннадій Миколайович.
Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА339357
Федосова, Катерина Сергіївна.
Розробка технології консервування водяного горіха [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА341578
   Мазуренко, Ігор Костянтинович.
Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Ігор Костянтинович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА367476
Ольховська, Вікторія Сергіївна.
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС112001
Ольховська, Вікторія Сергіївна.
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 290-314.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА406254
Жукевич, Олена Михайлівна.
Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА407616
Нагорний, Олександр Юрійович.
Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Нагорний Олександр Юрійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА783628

Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Летута, Т. М.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА811775
Нагорний, Олександр Юрійович.
Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : монографія / О. Ю. Нагорний, О. П. Неклеса, Є. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Іванченко І. С. [вид.], 2015. - 165 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-165. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-42-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС139713
Жукевич, Олена Михайлівна.
Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 252 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-179.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ІВ231389

Технології харчування. Концентровані томатні продукти [Text] : монографія / І. Мазуренко [та ін.] ; Хунан. ун-т гуманіт. наук і технологій, Хенан. ін-т науки і технологій, Сум. нац. аграр. ун-т. - Одеса : Astroprint, 2023. - 250 с. : рис., табл. - Назва на корінці : Food technologies, concentrated tomato products. - Текст кит., англ., укр. - 300 пр. прим. - ISBN 978-966-927-936-1
Опис склад. за пер.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазуренко, Ігор; Mazurenko, Igor; Шао Чженчжен; Shao Zhengzheng; Лі Юньбо; Li Yunbo; Мохамад Ноаман Захід; Muhammad Noaman Zahid; Хунанський університет гуманітарних наук і технологій; Хенанський інститут науки і технологій; Сумський національний аграрний університет (Суми)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського