Пошуковий запит: (<.>U=Л912.42$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС84135 Ялпачик, Владимир Федорович. Оптимизация технологии замораживания баклажан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Ялпачик Владимир Федорович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2004. - 238 л. - Библиогр.: л. 126-143Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврическая государственная агротехническая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС85086 Гончаренко, Геннадий Николаевич. Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. - Библиогр.: л. 162-181Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС92861 Загорко, Надежда Петровна. Влияние способов хранения на качество плодов сладкого перца [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Загорко Надежда Петровна ; УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2006. - 292 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 147-170Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС103701 Медведкова, Инна Игоревна. Качество и сохраняемость свежих тепличных томатов с использованием обработки пленкообразующей композицией [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Инна Игоревна ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2007. - 293 л. - Библиогр.: л. 202-220Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС99631 Ефименко, Елена Анатольевна. Технология получения биологически активной добавки при переработке бобов сои в соевое молоко [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Ефименко Елена Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 274 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 154-178Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА334101 Гончаренко, Геннадій Миколайович. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА365882 Горєлков, Дмитро Вікторович. Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Горєлков Дмитро Вікторович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА330909 Ялпачик, Володимир Федорович. Оптимізація технології заморожування баклажанів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / В.Ф.Ялпачик ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 2004. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Херсонський державний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА353467 Медведкова, Інна Ігорівна. Якість і збереженість свіжих тепличних томатів із застосуванням обробки плівкоутворювальною композицією [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Інна Ігорівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ4239 ДСТУ 4911:2008 Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи контролювання кольору томатопродуктів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : [б.в.], 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ4278 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007 Перць солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ4283 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-05:2007 Баклажани. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-05:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 c. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА379112 Камєнєва, Наталія Вікторівна. Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА748021 Дейниченко, Григорій Вікторович. Удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Х. : [б. в.], 2011. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 200-223. - 500 прим. - ISBN 978-966-8765-33-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС128234 Камєнєва, Наталія Вікторівна. Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 185 арк. : рис., табл. Бібліогр. відсутня (в "Змісті" бібліогр. зазнач. на с. 186).Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА403863 Сподар, Катерина Вікторівна. Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сподар Катерина Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ECE/TRADE/387. UNECE Standard on the marketing and commercial quality control of sweet peppers [Text] : explanatory brochure. - New York ; Geneva : UN, 2009. - iii, 74 p. : il. - ISBN 978-92-1-117009-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Перейти: http://www.unece.org/fileadmin/DAM/publications/oes/Trade_Peppers.Compressed.pdf Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
18. | ECE/TRADE/387 Стандарт ЕЭК ООН, касающийся сбыта и контроля товарного качества сладких стручковых перцев [Текст] : пояснительная брошюра. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2009. - iii, 75 с. : ил. - ISBN 978-92-1-416021-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Перейти: http://www.unece.org/fileadmin/DAM/trade/agr/promotion/Brochures/SweetPeppers_LowResolution_rus.pdf Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
19. | ВА783628 Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Летута, Т. М.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА792090 Одарченко, Дмитро Миколайович. Удосконалення оцінки якості томатоовочів та продуктів їх переробки [Текст] : монографія / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 107-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-356-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сподар, Катерина Вікторівна; Михайлик, Володимир Іванович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |