Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Одарченко Д$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | ДС77456 Одарченко, Дмитро Миколайович. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 219 арк. - арк. 160-183Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА323680 Одарченко, Дмитро Миколайович. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА667193 Одарченко, Дмитро Миколайович. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості [Текст] : навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / Д. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 360 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 346-357. - ISBN 966-7885-28-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА724960 Одарченко, Микола Семенович. Охорона праці [Текст] : підруч. для студ. торг.-технол. вищ. закл. освіти / М. С. Одарченко, Д. М. Одарченко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2006. - 447 с. : рис., табл. - (Вища освіта). - Бібліогр.: с. 439-440. - 3000 прим. - ISBN 966-7885-86-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Одарченко, Дмитро Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА415172 Одарченко, Дмитро Миколайович. Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 38 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА792090 Одарченко, Дмитро Миколайович. Удосконалення оцінки якості томатоовочів та продуктів їх переробки [Текст] : монографія / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 107-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-356-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сподар, Катерина Вікторівна; Михайлик, Володимир Іванович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|