Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (15)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.72<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.
ДС41011
Мирончук, Юрий Анатольевич.
Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрий Анатольевич ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 155 с. - Библиогр.:с.120-131

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС81641
Одарченко, Андрей Николаевич.
Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС70043
Милинчук, Сергей Иванович.
Моделирование тепломассопереноса и снижение энергопотребления при блочном вымораживании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Милинчук Сергей Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 152 л.: рис. - Библиогр.: л. 131-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА280817
Мирончук, Юрій АнатолІйович.
Заморожування мілкоподрібненої рослинної сировини у псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрій АнатолІйович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський інститут низькотемпературної техніки та енергетики

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА319011
Мілінчук, Сергій Іванович.
Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мілінчук Сергій Іванович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій; Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА327881
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА390645
Карбівнича, Тетяна Василівна.
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Карбівнича Тетяна Василівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 19 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА390933
Черкашина, Вікторія Юріївна.
Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Черкашина Вікторія Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС132063
Карбівнича, Тетяна Василівна.
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Карбівнича Тетяна Василівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 295 арк. - Бібліогр.: арк. 173-188.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :

10.
ВА775420

Замораживание пищевых продуктов в воздушных скороморозильных аппаратах [Текст] / [Войтко А. М. и др. ; под ред. д-ра техн. наук, проф. А. М. Войтко]. - Херсон : ОЛДИ-ПЛЮС, 2013. - 226 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-226. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-021-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Войтко, А. М.; Толмачёв, И. П.; Войтко, А. А.; Войтко, Д. А.; Патлатий, Ю. Г.; Войтко, А. М. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА415172
   Одарченко, Дмитро Миколайович.
Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 38 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА799266

Крио- и механохимия в пищевых технологиях [Текст] : [монография] / Р. Ю. Павлюк [и др.]. - Харьков : Факт, 2015. - 255 с. : рис., табл. - (Серия "Новое в пищевых технологиях и инновации в здоровом питании"). - Бібліогр.: с. 213-236. - 100 прим. - ISBN 978-966-637-805-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Павлюк, Раиса Юрьевна; Погарская, Виктория Вадимовна; Павлюк, Вадим Антонович; Радченко, Людмила Алексеевна; Юрьева, Ольга Алексеевна; Максимова, Надежда Филипповна

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського