Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.42<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | ДС85086 Гончаренко, Геннадий Николаевич. Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. - Библиогр.: л. 162-181Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС99631 Ефименко, Елена Анатольевна. Технология получения биологически активной добавки при переработке бобов сои в соевое молоко [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Ефименко Елена Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 274 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 154-178Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА334101 Гончаренко, Геннадій Миколайович. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА379112 Камєнєва, Наталія Вікторівна. Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА748021 Дейниченко, Григорій Вікторович. Удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Х. : [б. в.], 2011. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 200-223. - 500 прим. - ISBN 978-966-8765-33-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ДС128234 Камєнєва, Наталія Вікторівна. Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 185 арк. : рис., табл. Бібліогр. відсутня (в "Змісті" бібліогр. зазнач. на с. 186).Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА403863 Сподар, Катерина Вікторівна. Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сподар Катерина Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА783628 Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Летута, Т. М.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА792090 Одарченко, Дмитро Миколайович. Удосконалення оцінки якості томатоовочів та продуктів їх переробки [Текст] : монографія / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 107-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-356-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сподар, Катерина Вікторівна; Михайлик, Володимир Іванович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ДС143682 Сподар, Катерина Вікторівна. Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сподар Катерина Вікторівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 271 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 168-190.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|