Пошуковий запит: (<.>U=Л924.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. | ДС92703 Слащева, Аліна В'ячеславівна. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Х., 2006. - 326 арк. - арк. 139-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС61028 Зюзько, Алла Валентиновна. Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - О., 1999. - 214 л.: рис. - л.147-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА344621 Слащева, Аліна В'ячеславівна. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА304907 Зюзько, Алла Валентинівна. Розробка технології виробництва формованих м'ясо- рослинних напівфабрикатів [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - О., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА394331 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - К., 2012. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА397571 Чехова, Наталія Сергіївна. Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА789306 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-[150]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-191-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА427398 Гередчук, Аліна Михайлівна. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА442835 Маслійчук, Ольга Богданівна. Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА443136 Москалюк, Оксана Євгеніївна. Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Київ, 2019. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС148171 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС150005 Чехова, Наталія Сергіївна. Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Донецьк, 2013. - 174, [80] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-174.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС151401 Гередчук, Аліна Михайлівна. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! . - Київ, 2017. - 234 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-166.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|