Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л95-1 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
Р101667

Хімія сировини для виробництва молочних продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної та скороч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова, О. В. Кочубей. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р125728

Методические указания для выполнения лабораторной работы "Определение качества молока" по курсу "Общая технология пищевых производств" для студентов пищевых специальностей всех форм обучения [Текст] / Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т" ; [сост.: Е. И. Литвиненко, В. Е. Ведь, В. А. Паценко]. - Харьков : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. - 16 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 16. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Литвиненко, Евгения Игоревна (сост.); Ведь, Валерий Евгеньевич (сост.); Паценко, Валентина Алексеевна (сост.); "Харьковский политехнический институт ", национальный технический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського