Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л964 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
СТ1842/Ч. 1
Консерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів. - Л. : Леонорм, 2002 . - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти).
Ч. 1 : ГОСТ 280-85; ГОСТ 6065-97; ГОСТ 7144-77; ГОСТ 7452-97; ГОСТ 7454-90; ГОСТ 7455-78; ГОСТ 7457-91 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 80 с. - ISBN 966-7426-75-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СО25308

Пресерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів: ГОСТ 3945-78, ГОСТ 7453-86, ГОСТ 9862-90, ГОСТ 10979-85, ГОСТ 19588-74, ГОСТ 20056-97, ГОСТ 20546-85 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - Офіц. вид. - Л. : ЗАТ "Науково-інформаційний центр "Леонорм", 2002. - 78 с. - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти). - ISBN 966-7426-83-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
FAO/45(2)/Vol. 9A
Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916.
Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

4.
СТ8098
ДСТУ 7646:2014

Консерви рибні. Метод визначання відстою в олії [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ8739
ДСТУ 8095:2015

Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ8788
ДСТУ 8097:2015

Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ8927
ДСТУ 8126:2015

Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ9012
ДСТУ 8442:2015

Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського