Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л995 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
ВА672230
Антонова, Валерія Анатоліївна.
Організація обслуговування на підприємствах харчування [Текст] : навчальний посібник для студ. усіх форм навчання спец. "Технологія харчування" / В. А. Антонова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : [б.в.], 2005. - 156 с. - Бібліогр.: с. 137-139. - ISBN 966-385-017-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА702571

Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ освіти I-II рівнів акредитації / В. А. Антонова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 320 c. - Бібліогр.: с. 308-309. - ISBN 978-966-385-084-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Антонова, Валерія Анатоліївна; Реутова, Маргарита Анатоліївна; Стрілець, Олена Анатоліївна; Чухраєва, Любов Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА723331
Архіпов, Віктор Віталійович.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 342 с.: рис. - ISBN 978-966-364-867-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Русавська, Валентина Андріївна

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА744792
Сало, Ярослав Миколайович.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст] : навч. посіб. / Ярослав Миколайович Сало. - 2-ге вид., допов. - Л. : Афіша, 2011. - 404, [8] с. : іл. - Бібліогр.: с. 398-399. - ISBN 978-966-325-153-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА771213
Сало, Ярослав Миколайович.
Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2013. - 559, [20] с. : іл. - Бібліогр.: с. 557-559. - ISBN 978-966-325-183-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА789293

Організація обслуговування напоями [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк [та ін.]. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 223 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 191-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-336-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА835494
Парубок, Наталія Василівна.
Барна справа та організація роботи сомельє [Текст] : навч.-метод. посіб. / Н. В. Парубок ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань : Сочінський М. М. [вид.], 2019. - 141 с. : іл. - Бібліогр.: с. 136-140. - 300 прим. - ISBN 978-966-304-317-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський національний університет садівництва

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА840701
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Інноваційні ресторанні технології [Текст] : підручник / І. М. Ощипок. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. - 325 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 316-321. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-255-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА856320
Майкова, Світлана Віталіївна.
Основи барної справи та робота сомельє [Текст] : навч. посіб. / Світлана Майкова, Ольга Маслійчук, Наталія Сусол ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Київ : Піча Ю. В. [вид.], 2022. - 123 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-123. - ISBN 978-966-96914-9-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Маслійчук, Ольга Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Львівський національний університет імені Івана Франка

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА859865
Майкова, Світлана Віталіївна.
Барна справа та мистецтво бариста [Текст] : навч. посіб. / Світлана Майкова, Ольга Маслійчук, Наталія Сусол ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Київ : Каравела, 2022. - 167 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 165-167. - ISBN 978-966-8019-40-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Маслійчук, Ольга Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Львівський національний університет імені Івана Франка

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського