Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Пилипенко Людмила Миколаївна$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ВА719749

Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва [Текст] : монографія / В. В. Кожухар [та ін.] ; заг. ред. В. В. Кожухар ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-149. - ISBN 978-966-7971-87-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожухар, Володимир Васильович; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Рогова, Наталія Володимирівна; Холодний, Леонід Павлович; Кожухар, Марина Володимирівна; Кожухар, Володимир Васильович (заг. ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА810315

Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-121-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капрельянц, Леонід Вікторович ; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Єгорова, Антоніна Вікторівна; Пауліна, Ярослава Борисівна; Труфкаті, Людмила Вікторівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА824539

Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-145-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капрельянц, Леонід Вікторович; ; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Єгорова, Антоніна Вікторівна; Пауліна, Ярославна Борисівна; Труфкаті, Людмила Вікторівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА852098
Решта, Сентябрина Петрівна.
Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / С. П. Решта, Л. М. Пилипенко, О. І. Данилова ; за ред. Пилипенко Л. М., д-ра техн. наук, проф., засл. діяча науки і техніки України. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. - 333 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 256-262. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-523-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Людмила Миколаївна; Данилова, Олена Іванівна; Пилипенко, Людмила Миколаївна (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського