Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)Наукова періодика України (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Вербій В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ВА561613
Рудавська, Ганна Богданівна.
Технологія і товарознавство продуктів птахівництва [Текст] : підручник для учнів проф. навч.-виховн. закладів / Г. Б. Рудавська [та ін.]. - К. : Урожай, 1995. - 188 с., рис. - ISBN 5-337-01679-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Вербій, Віктор Петрович; Тищенко, Євгенія Василівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА655245
Вербій, В. П..
Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / В. П. Вербій ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2004. - 134 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 132-134. - ISBN 966-629-105-03

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА694509

Продовольчі товари (лабораторний практикум) [Текст] : навч. посібник / Н. В. Притульська [та ін.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2007. - 505 с.: табл. - (Серія "Товарознавство"). - ISBN 966-629-309-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Притульська, Наталія Володимирівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Колтунов, Віктор Андрійович; Самойленко, А. А.; Вербій, В. П.; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА709781
Вербій, Віктор Петрович.
Основи товарознавства. Продовольчі товари. Практикум [Текст] : навч. посіб. / В. П. Вербій ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. - 170 с. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с.131-138. - ISBN 966-629-358-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА848964
Вербій, Віктор Петрович.
Основи товарознавства. Харчові продукти. Практикум [Текст] : навч. посіб. / В. П. Вербій ; [голов. ред. П. В. Захарченко]. - Київ : Кондор, 2020. - 337 с. : іл., табл. - Назва на корінці : Основи товарознавства. Харчові продукти. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-617-7729-08-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Захарченко, П. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського