Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Демічковська М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
РА403447
Демічковська, Мирослава Павлівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СО35161
   Мазаракі, Анатолій Антонович.
Королева круп. Все про гречку [Текст] = Queen of grain. Everything on buckwheat : [зб. рецептів] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. НАПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, [Укр. кулінар. союз]. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016. - 267 с. : іл. - Текст парал. укр., англ. - Бібліогр.: с. 264-267. - 400 прим. - ISBN 978-966-629-799-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 641.5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Kravchenko M. F.; Демічковська, Мирослава Павлівна; Demichkovska M. P.; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Mazaraki A. A.; Київський національний торговельно-економічний університет; "Український кулінарний союз", громадська спілка

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВС65977

Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 191 с. : рис. - Назва обкл. : Закуски. - Бібліогр.: с. 173-175. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-890-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, А. А. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СО36707
   Мазаракі, Анатолій Антонович.
Містер боб. Смачні страви з бобових [Текст] = Mister bean. Tasty legume dishes : [кулінар. рецепти] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. НАПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2019. - 291 с. : фот. - Бібліогр.: с. 287-290. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-923-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Kravcenko, M. F.; Демічковська, Мирослава Павлівна; Demichkovska, M. P.; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Mazaraki, A. A.; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС140471
Демічковська, Мирослава Павлівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2013. - 234, [5] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 176-198.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА862202

Етнічна кулінарія [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. - 455 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 451-455. - 150 прим. - ISBN 978-966-629-929-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Кравченко, Михайло Федорович; Юдіна, Тетяна Іллівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Марцин, Тетяна Олександрівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань

7.
ВС70516

Супи [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. - 198, [1] с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства). - Бібліогр.: с. 196-198. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-942-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, А. А. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського