Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Демічковська М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | РА403447 Демічковська, Мирослава Павлівна. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СО35161 Мазаракі, Анатолій Антонович. Королева круп. Все про гречку [Текст] = Queen of grain. Everything on buckwheat : [зб. рецептів] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. НАПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, [Укр. кулінар. союз]. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016. - 267 с. : іл. - Текст парал. укр., англ. - Бібліогр.: с. 264-267. - 400 прим. - ISBN 978-966-629-799-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Kravchenko M. F.; Демічковська, Мирослава Павлівна; Demichkovska M. P.; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Mazaraki A. A.; Київський національний торговельно-економічний університет; "Український кулінарний союз", громадська спілка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВС65977 Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 191 с. : рис. - Назва обкл. : Закуски. - Бібліогр.: с. 173-175. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-890-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, А. А. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СО36707 Мазаракі, Анатолій Антонович. Містер боб. Смачні страви з бобових [Текст] = Mister bean. Tasty legume dishes : [кулінар. рецепти] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. НАПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2019. - 291 с. : фот. - Бібліогр.: с. 287-290. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-923-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Kravcenko, M. F.; Демічковська, Мирослава Павлівна; Demichkovska, M. P.; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Mazaraki, A. A.; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС140471 Демічковська, Мирослава Павлівна. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2013. - 234, [5] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 176-198.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА862202 Етнічна кулінарія [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. - 455 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 451-455. - 150 прим. - ISBN 978-966-629-929-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Кравченко, Михайло Федорович; Юдіна, Тетяна Іллівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Марцин, Тетяна Олександрівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань
| 7. | ВС70516 Супи [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. - 198, [1] с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства). - Бібліогр.: с. 196-198. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-942-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, А. А. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|