Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (23)Наукова періодика України (36)
Пошуковий запит: (<.>A=Загорулько О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
ДС82286
Загорулько, Олексій Євгенович.
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 137-150

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА348051
Загорулько, Олександра Олександрівна.
Ультраструктурна морфологія компонентів аерогематичного бар'єру при хронічному бронхіті [Текст] : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.03.02 / Загорулько Олександра Олександрівна ; Крим. держ. мед. ун-т ім. С. І. Георгієвського. - Сімф., 2006. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кримський державний медичний університет імені С. І. Георгієвського (Сімферополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА326312
Загорулько, Олексій Євгенович.
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА299076
Загорулько, Олена Анатоліївна.
Заклад як речевий спосіб забезпечення виконання зобов'язань [Текст] : автореф. дис... канд. юрид. наук: 12.00.03 / Загорулько Олена Анатоліївна ; Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого. - Х., 1997. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС33124
Шнорренбергер, Клаус.
Учебник китайской медицины для западных врачей: Теоретические основы китайской акупунктуры и лекарственной терапии [Текст] / К. Шнорренбергер ; науч. ред. В. Н. Цибуляк, О. И. Загорулько. - М. : [б.и.], 1996. - 580 с. - ISBN 5-88075-019-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цибуляк, В. Н. (науч. ред.); Загорулько, О. И. (науч. ред.)

Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
Основний фонд

6.
ВА770477
Сапожников, И. В.
Освобождение земель Ильичевска в апреле 1944 года [Текст] / И. В. Сапожников, О. В. Загорулько ; Отд. культуры Ильичев. гор. совета. - Ильичевск : Гратек, 2013. - 130 с. : ил. - Бібліогр.: с. 108-111. - 900 прим. - ISBN 978-966-2430-33-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Загорулько, О. В.; Ильичевский городской совет. Отдел культуры

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА792092

Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 166 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-166. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-351-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА792216

Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв [Текст] : навч. посіб. / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 149 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-149. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-352-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА795156

Автоматизація виробничих процесів [Текст] : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-355-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р133378
Загорулько, Олена Анатоліївна.
"И таковому делу многие тамо перепоны были". Про позицію духівництва Київської митрополії щодо питання про перехід під владу Московського патріархату (друга половина XVII ст.) [Текст] / Загорулько О. А. - Харків : Данилко Н. С., 2016. - 39 с. : іл. - Бібліогр.: с. 38-39. - 300 прим. - ISBN 978-966-97579-4-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
В358735/1
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА855128
Загорулько, Андрій Миколайович.
Розробка низькотемпературного інфрачервоного обладнання для виробництва рослинних напівфабрикатів і функціональних харчових продуктів [Текст] : монографія / [А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько] ; Держ. біотехнол. ун-т, [Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі]. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 124 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 112-123. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-28-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Державний біотехнологічний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського