Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Карпенко П$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | ДС56139 Карпенко, Петро Олександрович. Аліментарна профілактика захворювань у працівників Чорнобильської зони відчуження [Текст] : дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / Карпенко Петро Олександрович ; Український НДІ харчування МОЗ України. - К., 1996. - 230 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український НДІ харчування МОЗ України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА292380 Карпенко, Петро Олександрович. Аліментарна профілактика захворювань у працівників чорнобильської зони відчуження [Текст] : автореф. дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / Карпенко Петро Олександрович ; Інститут медицини праці АМН України . - К., 1996. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: АМН України; Інститут медицини праці (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р91073 Карпенко, П. А.. Применение антидиабетической биологически активной добавки "Виджайсар" в санаторно-курортной практике [Текст] : информационно-методический материал / П. А. Карпенко, В. П. Черная ; ГО "Всеукраїнська асоціація фізіотерапевтів та курортологів". - К. : [б. в.], 2001. - 10 с. На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черная, В. П; "Всеукраїнська асоціація фізіотерапевтів та курортологів", громадська організація
Видання зберігається у :
| 4. | ВС32735 Жінки за оздоровче харчування [Текст] : впровадження харчових продуктів та добавок для реабілітації населення після чорнобильської катастрофи / Л. А. Порохняк-Гановська [та ін.] ; Науковий центр радіаційної медицини АМН України. - К. : [б.в.], 1998. - 54 с. - ISBN 966-95382-1-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Порохняк-Гановська, Л. А.; Руднєв, М. І.; Карпенко, П. О.; Коломієць, О. А.; Постригач, Н. О.; Науковий центр радіаційної медицини АМН України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р94659 Рекомендації щодо організації дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах. (Відомча інструкція) [Текст] : затв. Вченою медичною Радою ЗАТ "Укрпрофоздоровниця" 22 квітня 2001 р. / склад. П. О. Карпенко [та ін.] ; Закрите акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця". - К. : [б.в.], 2001. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпенко, П. О. (склад.); Закрите акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | Р95536 Рекомендації щодо організації дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах [Текст] : (Відомча інстр.) / Закрите акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця" ; склад. П. О. Карпенко [та ін.]. - К. : [б.в.], 2001. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпенко, П. О (склад.); Закрите акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА642067 Пересічний, Михайло Іванович. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 321 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 315-320. - ISBN 966-629-047-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВС38444 Украинские специальные продукты питания [Текст] : сборник / ред. П. А. Карпенко. - К. : ИД "АДЕФ-Украина", 2003. - 76 с.: ил. - ISBN 966-7936-17-1 Текст на рус. и англ. яз.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпенко, П. А. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА660204 Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2004. - 446 с.: табл. - Бібліогр.: с. 441-445. - ISBN 966-629-141-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олексійович; Карпачов, Вадим Валерійович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА576666 Германюк, Яків Лаврентійович. Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті [Текст] / Я. Л. Германюк [та ін] ; Інститут системних досліджень, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1997. - 352 с. - ISBN 5-7763-9499-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпенко, Петро Олександрович; Пересічний, Михайло Іванович; Київський державний торговельно-економічний університет; Інститут системних досліджень
Видання зберігається у :
| 11. | ВА748415 Основи раціонального і лікувального харчування [Текст] : навч. посіб. / [П. О. Карпенко та ін.] ; за заг. ред. д-ра мед. наук, проф. П. О. Карпенка ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. - 504 с. : табл. - Бібліогр.: с. 502-503. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-503-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпенко, Петро Олександрович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Грищенко, Ігор Миколайович; Мельничук, Надія Олександрівна; Карпенко, Петро Олександрович (заг. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВС55639 Карпенко, Платон Прокопович. Житомирський автодорожній (1930-1990 рр.) [Текст] : іст.-краєзн. нарис / П. П. Карпенко. - Житомир : Рута, 2013. - 339 с. : іл. - 200 прим. - ISBN 978-617-581-176-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпенко, Павло Прокопович; Житомирський автомобільно-дорожній технікум ( про нього)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВС55905 Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-532-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВС56306 Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення [Текст] / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 771 с. : табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-587-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Корзун, Віталій Наумович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | СО33698 Проектування курортів [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. НАПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 303 с. : іл., табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-663-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Мельниченко, Свтлана Володимирівна; Ткаченко, Тетяна Іванівна; Карпенко, Петро Олександрович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА812623 Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей у дошкільних навчальних закладах [Текст] / [М. І. Пересічний та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій, ДУ "Ін-т гігієни і мед. екології ім. О. М. Марзеєва НАМНУ". - Київ : АртЕк, 2015. - 715 с. : іл. - 300 прим. - ISBN 978-617-7264-09-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І.; Корзун, В. Н.; Карпенко, П. О.; Пересічна, С. М.; Гриненко, І. Г.; Пересічний, М. І. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет; Національний університет харчових технологій (Київ); Національна академія медичних наук України (Київ); "Інститут гігієни і медичної екології ім. О. М. Марзеєва", державна установа
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА838419 Оздоровче харчування [Текст] : навч. посіб. / [П. О. Карпенко та ін.] ; за ред. д-ра мед. наук, проф. П. О. Карпенка ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2019. - 627 с. : табл. - Бібліогр.: с. 626-627. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-922-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпенко, Петро Олександрович; Притульська, Наталія Володимирівна; Кравченко, Михайло Федорович; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Федорова, Діна Володимирівна; Асланян, Сергій Арменакович; Бикова, Тетяна Леонідівна; Карпенко, Петро Олександрович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|