Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (12)Наукова періодика України (14)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Карпенко П$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.
ДС56139
   Карпенко, Петро Олександрович.
Аліментарна профілактика захворювань у працівників Чорнобильської зони відчуження [Текст] : дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / Карпенко Петро Олександрович ; Український НДІ харчування МОЗ України. - К., 1996. - 230 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український НДІ харчування МОЗ України

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА292380
   Карпенко, Петро Олександрович.
Аліментарна профілактика захворювань у працівників чорнобильської зони відчуження [Текст] : автореф. дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / Карпенко Петро Олександрович ; Інститут медицини праці АМН України . - К., 1996. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
АМН України; Інститут медицини праці (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р91073
Карпенко, П. А..
Применение антидиабетической биологически активной добавки "Виджайсар" в санаторно-курортной практике [Текст] : информационно-методический материал / П. А. Карпенко, В. П. Черная ; ГО "Всеукраїнська асоціація фізіотерапевтів та курортологів". - К. : [б. в.], 2001. - 10 с.
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черная, В. П; "Всеукраїнська асоціація фізіотерапевтів та курортологів", громадська організація

Видання зберігається у :

4.
ВС32735

Жінки за оздоровче харчування [Текст] : впровадження харчових продуктів та добавок для реабілітації населення після чорнобильської катастрофи / Л. А. Порохняк-Гановська [та ін.] ; Науковий центр радіаційної медицини АМН України. - К. : [б.в.], 1998. - 54 с. - ISBN 966-95382-1-1

Рубрикатор НБУВ:
 Р351 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Порохняк-Гановська, Л. А.; Руднєв, М. І.; Карпенко, П. О.; Коломієць, О. А.; Постригач, Н. О.; Науковий центр радіаційної медицини АМН України

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р94659

Рекомендації щодо організації дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах. (Відомча інструкція) [Текст] : затв. Вченою медичною Радою ЗАТ "Укрпрофоздоровниця" 22 квітня 2001 р. / склад. П. О. Карпенко [та ін.] ; Закрите акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця". - К. : [б.в.], 2001. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, П. О. (склад.); Закрите акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця"

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р95536

Рекомендації щодо організації дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах [Текст] : (Відомча інстр.) / Закрите акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця" ; склад. П. О. Карпенко [та ін.]. - К. : [б.в.], 2001. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, П. О (склад.); Закрите акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця"

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА642067
Пересічний, Михайло Іванович.
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 321 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 315-320. - ISBN 966-629-047-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВС38444

Украинские специальные продукты питания [Текст] : сборник / ред. П. А. Карпенко. - К. : ИД "АДЕФ-Украина", 2003. - 76 с.: ил. - ISBN 966-7936-17-1
Текст на рус. и англ. яз.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, П. А. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА660204

Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2004. - 446 с.: табл. - Бібліогр.: с. 441-445. - ISBN 966-629-141-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олексійович; Карпачов, Вадим Валерійович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА576666
Германюк, Яків Лаврентійович.
Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті [Текст] / Я. Л. Германюк [та ін] ; Інститут системних досліджень, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1997. - 352 с. - ISBN 5-7763-9499-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, Петро Олександрович; Пересічний, Михайло Іванович; Київський державний торговельно-економічний університет; Інститут системних досліджень

Видання зберігається у :

11.
ВА748415

Основи раціонального і лікувального харчування [Текст] : навч. посіб. / [П. О. Карпенко та ін.] ; за заг. ред. д-ра мед. наук, проф. П. О. Карпенка ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. - 504 с. : табл. - Бібліогр.: с. 502-503. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-503-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, Петро Олександрович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Грищенко, Ігор Миколайович; Мельничук, Надія Олександрівна; Карпенко, Петро Олександрович (заг. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВС55639
Карпенко, Платон Прокопович.
Житомирський автодорожній (1930-1990 рр.) [Текст] : іст.-краєзн. нарис / П. П. Карпенко. - Житомир : Рута, 2013. - 339 с. : іл. - 200 прим. - ISBN 978-617-581-176-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, Павло Прокопович; Житомирський автомобільно-дорожній технікум ( про нього)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВС55905

Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-532-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВС56306

Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення [Текст] / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 771 с. : табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-587-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Корзун, Віталій Наумович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СО33698

Проектування курортів [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. НАПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 303 с. : іл., табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-663-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Мельниченко, Свтлана Володимирівна; Ткаченко, Тетяна Іванівна; Карпенко, Петро Олександрович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА812623

Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей у дошкільних навчальних закладах [Текст] / [М. І. Пересічний та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій, ДУ "Ін-т гігієни і мед. екології ім. О. М. Марзеєва НАМНУ". - Київ : АртЕк, 2015. - 715 с. : іл. - 300 прим. - ISBN 978-617-7264-09-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І.; Корзун, В. Н.; Карпенко, П. О.; Пересічна, С. М.; Гриненко, І. Г.; Пересічний, М. І. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет; Національний університет харчових технологій (Київ); Національна академія медичних наук України (Київ); "Інститут гігієни і медичної екології ім. О. М. Марзеєва", державна установа

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА838419

Оздоровче харчування [Текст] : навч. посіб. / [П. О. Карпенко та ін.] ; за ред. д-ра мед. наук, проф. П. О. Карпенка ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2019. - 627 с. : табл. - Бібліогр.: с. 626-627. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-922-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, Петро Олександрович; Притульська, Наталія Володимирівна; Кравченко, Михайло Федорович; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Федорова, Діна Володимирівна; Асланян, Сергій Арменакович; Бикова, Тетяна Леонідівна; Карпенко, Петро Олександрович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського