Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Пересічний М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС60379 Пересічний, Михайло Іванович. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Пересічний Михайло Іванович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 334 л.: рис. + 345л. дод. - л. 291-334Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА304344 Пересічний, Михайло Іванович. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Пересічний Михайло Іванович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА572851 Розвиток масового харчування, готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин [Текст] : зб. наук. пр. / Ін-т змісту та методів навчання, Київ. держ. торг.-екон. ун-т ; ред. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : ІСДО, 1996. - 184 с. - ISBN 5-7763-1649-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (ред.); Інститут змісту і методів навчання (Київ)Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА593039 Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. пр. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; ред. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : [б.в.], 1999. - 189 с. - ISBN 966-7376-28-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І (ред.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА585619 Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму [Текст] : зб. наук. пр. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : [б.в.], 1998. - 225 с. - ISBN 966-7376-12-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА598017 Збірник рецептурних страв (технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення: альгінат натрію, еламін, зостера, спіруліна, пектин, кріопорошки, висівки пшеничні, зародки пшениці, продукти ЄСО, чорний харчовий альбумін [Текст] / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; заг. кер. розробкою М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. - 270 с. - ISBN 966-95521-8-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (заг. кер. розробкою.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА599006 Пересічний, Михайло Іванович. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика [Текст] / М. І. Пересічний [та ін] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999. - 232 с. - ISBN 966-95521-5-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Григоренко, Олег Михайлович; Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВС35257 Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. пр. / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : [б.в.], 2001. - 237 с.: рис. - ISBN 966-7376-56-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВС37124 Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. праць / відп. ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2002. - 169 с.: іл. - Бібліогр.: в кінці праць. - ISBN 966-629-028-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА642067 Пересічний, Михайло Іванович. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 321 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 315-320. - ISBN 966-629-047-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА642777 Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 526 с. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 966-629-067-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович; Корзун, Віталій Наумович; Кравченко, Михайло Федорович; Григоренко, Олег Михайлович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВС38385 Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. праць / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : КНТЕУ, 2003. - 304 с.: рис. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-629-086-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | СО25702 Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : опорний конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : КНТЕУ, 2003. - 131 с. - Бібліогр.: с. 130Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВС39438 Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. пр. / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : КНТЕУ, 2004. - 208 с.: рис. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-629-109-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВС39826 Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; розроб. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : Книга, 2004. - 428 с. - ISBN 966-8314-08-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І (розроб.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА660204 Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2004. - 446 с.: табл. - Бібліогр.: с. 441-445. - ISBN 966-629-141-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олексійович; Карпачов, Вадим Валерійович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА662906 Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку [Текст] : матеріали Всеукр. студ. конф., 22-23 лютого 2005 р. / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : [б.в.], 2005. - 251 с. - Альтернативна назва : Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференції "Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку", 22-23 лютого 2005 рокуРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА601430 Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі [Текст] : зб. наук. пр. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : [б.в.], 2000. - 317 с. - ISBN 966-7376-50-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА705264 Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584. - ISBN 966-629-344-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Федорова, Діна Володимирівна; Кандалей, Ольга Валентинівна; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | СО28502 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. А. А. Мазаракі ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2008. - 307 с.: іл. - Бібліогр.: с. 305-306. - ISBN 966-629-355-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Расулов, Раміс Асимович; Григоренко, Олег Михайлович; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Тарасенко, Ігор Іванович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|