Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я43<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. | ВА572851 Розвиток масового харчування, готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин [Текст] : зб. наук. пр. / Ін-т змісту та методів навчання, Київ. держ. торг.-екон. ун-т ; ред. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : ІСДО, 1996. - 184 с. - ISBN 5-7763-1649-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (ред.); Інститут змісту і методів навчання (Київ)Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ВА580969 Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания [Текст] : сб. науч. тр. / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; отв. ред. В. И. Оспищев [и др.]. - Х. : [б.в.], 1995. - 317 с. - ISBN 5-7763-9959-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Оспищев, В. И (отв. ред.); Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВА593039 Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. пр. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; ред. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : [б.в.], 1999. - 189 с. - ISBN 966-7376-28-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І (ред.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА585619 Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму [Текст] : зб. наук. пр. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : [б.в.], 1998. - 225 с. - ISBN 966-7376-12-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | В342605/Ч. 1 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр. / від. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1998. - 336 с. - ISBN 5-7763-2414-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \від. ред.\; Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | В342605/Ч. 2 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр. / від. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998 . Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 1998. - 455 с. - ISBN 5-7763-2414-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \від. ред.\; Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВС37124 Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. праць / відп. ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2002. - 169 с.: іл. - Бібліогр.: в кінці праць. - ISBN 966-629-028-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА562255 Вдосконалення технології виробництва і обслуговування в громадському харчуванні та готельному господарстві [Текст] : зб. наук. праць / Київський торговельно-економічний ун-т ; відп.ред. М. М. Калакура [та ін.]. - К. : ІСДО, 1995. - 148 с. - ISBN 5-7763-4332-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Калакура, М. М. (відп.ред.); Київський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
|
9. | В346902/Ч. 1 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2002 . Ч. 1. - Х. : [б.в.], 2002. - 522 с.: іл. - Бібліогр.: в кінці пр. - ISBN 966-7885-35-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВС38385 Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. праць / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : КНТЕУ, 2003. - 304 с.: рис. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-629-086-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | В347535/Ч. 1 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 594 с. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-7885-55-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВС39438 Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. пр. / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : КНТЕУ, 2004. - 208 с.: рис. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-629-109-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | В348411/Ч. 1 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ДОД ХДУХТ, 2004 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 651 с. - ISBN 966-7885-68-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА577765 Масове харчування, готельне господарство і туризм в умовах ринкових відносин [Текст] : збірник наукових праць / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; відпов. ред. М. І. Пересічний. - К. : [б.в.], 1997. - 139 с. - ISBN 5-7763-8517-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відпов. ред.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
|
15. | ВА825895 "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки. Збірник наукових статей магістрів [Текст] / ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ) ; [редкол.: О. О. Нестуля (голов. ред.) та ін.]. - Полтава : ПУЕТ, 2018. - 94, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 50 прим. - ISBN 978-966-184-311-9 Дод. тит. арк. англ.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Нестуля, О. О. (ред.); Гаркуша, С. В. (ред.); Бобух, Н. М. (ред.); Укоопспілка; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд
|