Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я43<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.
ВА572851

Розвиток масового харчування, готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин [Текст] : зб. наук. пр. / Ін-т змісту та методів навчання, Київ. держ. торг.-екон. ун-т ; ред. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : ІСДО, 1996. - 184 с. - ISBN 5-7763-1649-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І. (ред.); Інститут змісту і методів навчання (Київ)Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА580969

Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания [Текст] : сб. науч. тр. / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; отв. ред. В. И. Оспищев [и др.]. - Х. : [б.в.], 1995. - 317 с. - ISBN 5-7763-9959-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Оспищев, В. И (отв. ред.); Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА593039

Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. пр. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; ред. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : [б.в.], 1999. - 189 с. - ISBN 966-7376-28-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І (ред.); Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА585619

Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму [Текст] : зб. наук. пр. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : [б.в.], 1998. - 225 с. - ISBN 966-7376-12-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
В342605/Ч. 1
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр. / від. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1998. - 336 с. - ISBN 5-7763-2414-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \від. ред.\; Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
В342605/Ч. 2
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр. / від. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998 .
Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 1998. - 455 с. - ISBN 5-7763-2414-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \від. ред.\; Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВС37124

Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. праць / відп. ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2002. - 169 с.: іл. - Бібліогр.: в кінці праць. - ISBN 966-629-028-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА562255

Вдосконалення технології виробництва і обслуговування в громадському харчуванні та готельному господарстві [Текст] : зб. наук. праць / Київський торговельно-економічний ун-т ; відп.ред. М. М. Калакура [та ін.]. - К. : ІСДО, 1995. - 148 с. - ISBN 5-7763-4332-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Калакура, М. М. (відп.ред.); Київський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :

9.
В346902/Ч. 1
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2002 .
Ч. 1. - Х. : [б.в.], 2002. - 522 с.: іл. - Бібліогр.: в кінці пр. - ISBN 966-7885-35-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВС38385

Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. праць / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : КНТЕУ, 2003. - 304 с.: рис. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-629-086-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
В347535/Ч. 1
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 594 с. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-7885-55-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВС39438

Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. пр. / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : КНТЕУ, 2004. - 208 с.: рис. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-629-109-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
В348411/Ч. 1
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ДОД ХДУХТ, 2004 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 651 с. - ISBN 966-7885-68-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА577765

Масове харчування, готельне господарство і туризм в умовах ринкових відносин [Текст] : збірник наукових праць / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; відпов. ред. М. І. Пересічний. - К. : [б.в.], 1997. - 139 с. - ISBN 5-7763-8517-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І. (відпов. ред.); Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :

15.
ВА825895
"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки.
Збірник наукових статей магістрів [Текст] / ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ) ; [редкол.: О. О. Нестуля (голов. ред.) та ін.]. - Полтава : ПУЕТ, 2018. - 94, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 50 прим. - ISBN 978-966-184-311-9
Дод. тит. арк. англ.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Нестуля, О. О. (ред.); Гаркуша, С. В. (ред.); Бобух, Н. М. (ред.); Укоопспілка; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського